Όποια και αν είναι η συσκευή, ένα power bank είναι απαραίτητο για να είσαι πάντα σίγουρος ότι η μπαταρία σου είναι επαρκής και έτοιμη για φωτογραφίες, χάρτες και επικοινωνία σε κάθε σου απόδραση. Επίλεξε το καλύτερο power bank για τις δικές σου ανάγκες, ανάλογα με την ποσότητα φόρτισης που χρειάζεσαι ή με την ασφάλεια χρήσης στο αεροπλάνο.

Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις ένα power bank.

Αρχικά, σκέψου ποιες συσκευές θα φορτίσεις. Το είδος της συσκευής επηρεάζει τη χωρητικότητα, τον τύπο των θυρών και την ισχύ που θα χρειαστείς, καθώς και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεσαι το power bank μόνο για ένα iPhone 14, μια μαγνητική προσάρτηση θα σου εξασφαλίσει εύχρηστη ασύρματη φόρτιση. Για ένα σετ ακουστικών ή δύο τηλέφωνα, ιδανικό είναι ένα power bank 10K ή 20K. Αν χρειάζεται να φορτίσεις επιπλέον tablets ή φορητούς υπολογιστές, θα χρειαστείς ένα power bank μεγαλύτερης ισχύος. Σκέψου επίσης την ασφάλεια – αγόρασε μόνο από αξιόπιστη εταιρεία που φέρει ξεκάθαρα σημάνσεις συμμόρφωσης, όπως CE και UKCA.

Σκέψου πόσο συχνά χρειάζεται να φορτίζεις το power bank.

Όταν έχεις περιορισμένες ευκαιρίες επαναφόρτισης, πρέπει να γνωρίζεις την ποσότητα της ενέργειας που θα αντήσεις από το power bank πριν χρειαστεί να το επαναφορτίσεις. Η ποσότητα φόρτισης ενός power bank μετριέται σε mAh (μιλιαμπερώρια) και τα πιο συχνά μεγέθη είναι 10.000 και 20.000. Ένα powerbank 10K είναι ένα καλό ολοκληρωμένο εργαλείο, καθώς σου εξασφαλίζει αρκετή ενέργεια για να επαναφορτίσεις πλήρως ένα iPhone 13 δύο φορές ή ένα τηλέφωνο και άλλα αξεσουάρ (όπως ακουστικά) ταυτόχρονα. Όλα τα power bank της Belkin διατίθενται φορτισμένα 100%, ώστε να μπορείς να ξεκινήσεις να τα χρησιμοποιείς αμέσως.

Πόση ώρα χρειάζεται ένα power bank για να επαναφορτιστεί;

Αυτό εξαρτάται από το υπόλοιπο που παραμένει σε αυτό και από τον φορτιστή και το καλώδιο που χρησιμοποιείς. Αν το power bank διαθέτει τη δυνατότητα που αποκαλείται «παροχή ισχύος» (power delivery-PD), τότε θα φορτίζει και θα επαναφορτίζεται ταχύτερα σε σχέση με ένα απλό power bank. Αν φορτίζεις μια συνδεδεμένη συσκευή ενώ φορτίζεις ταυτόχρονα το ίδιο το power bank, τότε θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, τα power bank της Belkin διαθέτουν λειτουργία «παροχής ισχύος», η οποία σου επιτρέπει να φορτίζεις τη συνδεδεμένη συσκευή και το power bank ταυτόχρονα, δίνοντάς σου δύο πλήρως φορτισμένες συσκευές στο τέλος του χρόνου φόρτισης.

Μπορείς να πάρεις το power bank στο αεροπλάνο;

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να έχεις μαζί σου το power bank, εφόσον η χωρητικότητά του είναι 27.000 mAh ή μικρότερη, αλλά θα χρειαστεί να το μεταφέρεις στη χειραποσκευή σου, καθώς δεν τοποθετείται μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές. Τα καλύτερα power bank της Belkin για πτήση είναι το 3-Port Power Bank 10K ή το Power Bank 20K.

Επιλέγοντας το καλύτερο power bank για τις ανάγκες σου.

Το κατάλληλο power bank για εσένα εξαρτάται από τα μέρη που θέλεις να επισκεφθείς. Αν ψάχνεις για ένα power bank κατάλληλο για τις εξορμήσεις σου τα σαββατοκύριακα, το νέο Fast Wireless Charger για Apple Watch + Power Bank 10K είναι ιδανικό ενώ μπορεί μάλιστα να φορτίσει ασύρματα το Apple Watch σου ταχύτατα. Για ταξίδια με περιορισμένες ευκαιρίες επαναφόρτισης, επίλεξε το 3-Port Power Bank 10K the Power Bank 20K, ώστε να μπορείς να φορτίσεις το τηλέφωνό σου πολλές φορές. Αν ταξιδεύεις χωρίς πολλές αποσκευές για μια ημερήσια εκδρομή, το 5K Magnetic Wireless Power Bank + Stand θα χωρέσει στην τσέπη σου και θα προσαρτηθεί στο τηλέφωνό σου μαγνητικά για άνετη φόρτιση χωρίς καλώδια.

Τα νέα μας προϊόντα ταξιδίου:

Κάνε τις αγορές σου τώρα στο κατάστημα της προτίμησής σου:

Ανακάλυψε τη σειρά προϊόντων ταξιδίου στον διαδικτυακό τόπο belkingreece.gr ή σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα!

Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ

Ανακάλυψε τους ταξιδιωτικούς μας οδηγούς: