Παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης

Με δύο προϊόντα μας να πωλούνται ανά δευτερόλεπτο σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο, είμαστε ο ηγέτης στον τομέα των καλωδίων και της συνδεσιμότητας συσκευών, καθώς και ο #1 κατασκευαστής εξωτερικών αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης.*

Θέτουμε τις βάσεις για το μέλλον

Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς. Συνδυάζοντας μία φιλοσοφία εκτενούς έρευνας και ανάπτυξης με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, προβλέπουμε τις ανάγκες κάθε χρήστη ξεχωριστά, δημιουργώντας προϊόντα που τις καλύπτουν στο έπακρο.

Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα την εμπιστοσύνη σου

Οι απαιτητικές δοκιμές και οι αυστηροί έλεγχοι που πραγματοποιούμε καθ’ όλη την διαδικασία παραγωγής, μας επιτρέπουν να διασφαλίζουμε τα υψηλότερα standards ποιότητας. Γι’ αυτό, είμαστε σε θέση να δεσμευόμαστε για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας, συνοδεύοντάς τα με τις πιο γενναίες εγγυήσεις.

Ασυναγώνιστη απόδοση, κάθε φορά

Γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα μας σου είναι απαραίτητα. Οι ενδελεχείς έλεγχοι που πραγματοποιούμε τους εξασφαλίζουν ανώτερη ποιότητα και αξιοπιστία, στις οποίες μπορείς να βασίζεσαι κάθε στιγμή.

Δίνουμε έμφαση στο design

Η ομάδα της BELKIN στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια σχεδιάζει λεπτομερώς κάθε προϊόν μας με γνώμονα την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης. Η μαεστρική αφοσίωσή μας στη λεπτομέρεια μας έχει αποφέρει μέχρι σήμερα 130+ βραβεία, συμπεριλαμβάνοντας πάνω από 30 CES Innovation Awards και περίπου 50 International Design Excellence Awards.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Δίνουμε δύναμη σε ανθρώπους από 50+ χώρες

ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ

Η εγγύηση μας καλύπτει κατασκευαστικές ατέλειες & υλικά για 1 χρόνο από την αγορά του προϊόντος

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

#1 Παγκόσμιος ηγέτης στην δημιουργία λύσεων καλωδίων, συνδεσιμότητας & ασύρματης φόρτισης*

*H Belkin αποτελεί το #1 brand εξωτερικών αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης σε εβδομαδιαία βάση από τον Αύγουστο του 2017.

Στοιχεία: The NPD Group για την αγορά των Η.Π.Α., 13 Αυγούστου 2017 έως 19 Νοεμβρίου 2017