Είτε βρίσκεσαι σε επαγγελματικό ταξίδι, είτε έχεις αναλάβει μια παρουσίαση, είτε θέλεις να αδειάσεις τα αναμνηστικά καρέ των διακοπών σου από τη μνήμη της φωτογραφικής σου μηχανής, θα χρειαστείς έναν adapter και ένα USB-C hub. Αλλά ανάμεσα σε τόσες πολλές επιλογές, ποια είναι η κατάλληλη για εσένα; Ο οδηγός μας θα σε διαφωτίσει.

Τι πρέπει να έχεις υπόψη όταν αγοράζεις έναν USB-C adapter.

Οι προσαρμογείς (adapters) μετατρέπουν έναν τύπο σήματος (π.χ. HDMI) σε έναν άλλο (ethernet) ή δημιουργούν περισσότερες θύρες (όπως π.χ. ο USB-C σε 4-Port USB-C Hub). Το κύριο θέμα που πρέπει να σε απασχολήσει είναι το είδος της θύρας στην οποία θέλεις να συνδεθείς μέσω του φορητού σου υπολογιστή. Ένας USB-C adapter παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε θύρες βίντεο και ήχου, πολλοί όμως κατασκευαστές φορητών υπολογιστών τις έχουν αφαιρέσει προκειμένου να κάνουν τους υπολογιστές τους μικρότερους ή λεπτότερους. Η εταιρεία μας διαθέτει προσαρμογείς με θύρα είτε ethernet είτε HDMI, καθώς και θύρα USB-C, η οποία παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης με τη χρήση του adapter και της πρόσθετης θύρας.

Τι πρέπει να έχεις υπόψη κατά την αγορά ενός USB-C hub.

Ενώ οι adapters διαθέτουν μία ή περισσότερες θύρες ίδιου τύπου, ένα USB-C hub προσφέρει συνήθως διαφορετικές επιλογές θυρών. Γι’ αυτό, όταν αγοράζεις ένα hub θα πρέπει να σκεφθείς τι είδους θύρες θα χρειαστείς, πέραν αυτών που διαθέτει ήδη ο φορητός σας υπολογιστής. Τι άλλες συσκευές θέλεις να συνδέσεις στον υπολογιστή σου; Μπορεί να χρειάζεσαι θύρες βίντεο (όπως HDMI, VGA ή Displayport) ή συσκευές ανάγνωσης καρτών SD, καθώς και θύρες USB-A. Στην περίπτωση που ο υπολογιστής σου τροφοδοτείται μέσω του σταθμού, ο σταθμός USB-C θα καταλαμβάνει τη θύρα μέσω της οποίας φορτίζεις συνήθως τον υπολογιστή σου; Αν ναι, επέλεξε σταθμό για τροφοδοσία ρεύματος του τύπου USB-C 6-in-1 Multiport Adapter.

Είναι οι USB-C adapters συμβατοί με όλες τις συσκευές;

Όταν εργάζεσαι σε εξωτερικό χώρο, δεν θέλεις να κουβαλάς πολλά καλώδια μαζί σου. Τα καλά νέα είναι ότι οι USB-C adapters είναι συμβατοί με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν θύρες σύνδεσης USB-C. Η ανάλυση οθόνης, οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και οι ταχύτητες ethernet εξαρτώνται πάντα από τις τεχνικές προδιαγραφές των θυρών που περιλαμβάνει ο σταθμός σύνδεσης ή ο adapter, από τα χρησιμοποιούμενα καλώδια και από τις προδιαγραφές της συσκευής σου.

Μεταφόρτωση φωτογραφιών από τις διακοπές σου.

Εάν χρησιμοποιείς MacBook, ένας σταθμός σύνδεσης USB-C πολλαπλών θυρών μπορεί να δώσει τη λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν η Apple αφαίρεσε από τα νεότερα μοντέλα της πολλές από τις διαφορετικές θύρες. Αυτοί οι σταθμοί σου επιτρέπουν αφενός να χρησιμοποιείς τις θύρες των διαφορετικών συσκευών με τις οποίες ταξιδεύεις για να συνδέεσε και, αφετέρου, να τις φορτίζεις.

Ποιος είναι ο καλύτερος adapter και USB-C hub για τηλεργασία;

Η επιλογή του USB-C hub και του adapter θα εξαρτηθεί από τη μάρκα και το μοντέλο του φορητού υπολογιστή σου και από το τι θέλεις να συνδέσεις σε αυτόν ενώ εργάζεσαι εξ’ αποστάσεως. Ωστόσο, αν ψάχνεις για ένα καλό ολοκληρωμένο εργαλείο για εργασία στο εξωτερικό, ο USB-C 6-in-1 Multiport Adapter είναι μια πολύ ευέλικτη και φορητή επιλογή. Αυτός ο σταθμός σύνδεσης όχι μόνο επιτρέπει τη διέλευση ισχύος 100w, αλλά έχει άλλες πέντε θύρες για όλες τις συσκευές σου. Αυτές περιλαμβάνουν μια θύρα βίντεο HDMI για σύνδεση σε μια εξωτερική οθόνη, μια θύρα ethernet για σταθερές συνδέσεις στο Διαδίκτυο, μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και θύρες USB-A για αξεσουάρ όπως ποντίκια και πληκτρολόγια.

Τα νέα μας προϊόντα ταξιδίου:

Κάνε τις αγορές σου τώρα στο κατάστημα της προτίμησής σου:

Ανακάλυψε τη σειρά προϊόντων ταξιδίου στον διαδικτυακό τόπο belkingreece.gr ή σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα!

Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ

Ανακάλυψε τους ταξιδιωτικούς μας οδηγούς: