Είτε θέλεις να φορτίσεις το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σου στο αυτοκίνητο και να τροφοδοτήσεις την κάμερα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο φορτιστής USB αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ. Με αυτό τον οδηγό, θα σε βοηθήσουμε με την αγορά φορτιστή USB-C ή αυτοκινήτου για κάθε σου ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής.

Τι πρέπει να έχεις υπόψη όταν επιλέγεις φορτιστή iPhone.

Τα iPhone 12, 13 και 14 δεν συνοδεύονται από φορτιστή και, επομένως, θα χρειαστεί να αγοράσεις έναν ξεχωριστά. Είτε χρειάζεσαι τον φορτιστή για ταξίδια, είτε για το σπίτι, είτε για την εργασία, το πρώτο μέλημα κατά την αγορά ενός φορτιστή iPhone είναι η γενιά της συσκευής σου. Αν το τηλέφωνό σου είναι 12 ή νεότερο, μπορείς να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της μαγνητικής ασύρματης φόρτισης, η οποία σε γλιτώνει από τον κίνδυνο απώλειας των καλωδίων στη βαλίτσα σου και χρησιμοποιείται εύκολα με άλλες συσκευές. Αν το μοντέλο σου είναι παλαιότερο, θα χρειαστείς την κλασική ασύρματη ή ενσύρματη φόρτιση, για την οποία η Apple συνιστά φορτιστή 20w ή μεγαλύτερο.

Τι πρέπει να έχεις υπόψη όταν επιλέγεις φορτιστή USB-C.

Οι φορτιστές USB-C είναι κατάλληλοι για τη φόρτιση των περισσότερων συσκευών, όμως δεν είναι όλοι οι φορτιστές αυτοκινήτου ίδιοι. Η ισχύς της θύρας USB-C ποικίλλει από 15w έως 100w. Η ισχύς που χρειάζεσαι εξαρτάται από το είδος της συσκευής που πρόκειται να φορτίσεις. Εάν θέλεις να φορτίσεις το τηλέφωνό σου ή να τροφοδοτήσεις την κάμερα στο αυτοκίνητο, ο φορτιστής με ισχύ 20w καλύπτει τις ανάγκες σου. Για tablets και smartphones υψηλής τεχνολογίας, καταλληλότερος μπορεί να είναι ένας φορτιστής των 30w. Θα πρέπει επίσης να εξετάσεις πόσες επιπλέον θύρες θέλεις να προσθέσεις. Αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των συσκευών που θα χρειαστεί να φορτίσεις.

Επιλογή φορτιστή iPhone.

Η Apple συνιστά τροφοδοτικό USB-C PD των 20w και άνω, το οποίο αποτελεί και την πλησιέστερη εναλλακτική στον δικό της φορτιστή. Ωστόσο, οποιοσδήποτε φορτιστής ισχύος 20w και άνω είναι συμβατός, ενώ αν περιλαμβάνει και τεχνολογία PPS θα βελτιστοποιήσει τη φόρτιση της συνδεδεμένης συσκευής και ενδέχεται να τη φορτίσει γρηγορότερα από έναν φορτιστή Apple.

Τι πρέπει να έχεις υπόψη όταν αγοράζεις φορτιστή τηλεφώνου αυτοκινήτου.

Η φόρτιση smartphones και άλλων συσκευών από τη θύρα USB του αυτοκινήτου δεν τα βλάπτει με κανέναν τρόπο. Επομένως, το βασικό που πρέπει να εξετάσεις είναι τι είδους συσκευές θέλεις να φορτίσεις και πού θα τις τοποθετήσεις στο αυτοκίνητό σου – στην ποτηροθήκη, στο ταμπλό ή στον αεραγωγό; Πρέπει επίσης να εξετάσεις τυχόν επιπλέον αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστείς, όπως επεκτάσεις ισχύος σαν το 4-Port USB Power Extender. Ο καλύτερος φορτιστής αυτοκινήτου USB για εσένα εξαρτάται από το είδος της συσκευής που θέλεις να φορτίσεις, όμως ένας φορτιστής ισχύος 30w είναι ιδανικός για τα περισσότερα τηλέφωνα, tablets, κάμερες αυτοκινήτου και άλλες συσκευές. Η Apple συνιστά φορτιστή αυτοκινήτου iPhone 20w ή μεγαλύτερο, ενώ μπορεί να χρειαστείς υψηλότερη ισχύ αν φορτίζεις φορητό υπολογιστή.

Είναι οι γρήγοροι φορτιστές επιβλαβείς για το τηλέφωνό σου;

Η απλή απάντηση είναι όχι: οι γρήγοροι φορτιστές δεν κάνουν κακό στο τηλέφωνό σου! Αν ψάχνεις για κάτι που θα σε εξυπηρετήσει γρήγορα ανάμεσα στα ταξίδια σου ή στις επαγγελματικές σου συναντήσεις, επέλεξε έναν γρήγορο φορτιστή. Κάθε συσκευή έχει μια συνιστώμενη ισχύ φόρτισης από τον κατασκευαστή, η οποία αντιστοιχεί συνήθως στον ταχύτερο φορτιστή για αυτήν τη συσκευή.

Τα νέα μας προϊόντα ταξιδίου:

Κάνε τις αγορές σου τώρα στο κατάστημα της προτίμησής σου:

Ανακάλυψε τη σειρά προϊόντων ταξιδίου στον διαδικτυακό τόπο belkingreece.gr ή σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα!

Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ
Αγόρασε εδώ

Ανακάλυψε τους ταξιδιωτικούς μας οδηγούς: