Το πρώτο μου laptop: Ποια είναι τα κατάλληλα gadgets που θα δώσουν επιπλέον αξία στην αγορά του; Αν απέκτησες ή ετοιμάζεσαι να αποκτήσεις τον πρώτο σου φορητό υπολογιστή, τότε είναι σημαντικό να προμηθευτείς και όλα εκείνα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα «απογειώσουν» την εμπειρία χρήσης του. Ποια είναι όμως αυτά; Ανακάλυψέ τα top μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα!

Αυτά είναι τα 4+1 αξεσουάρ που θα χρειαστείς για το πρώτο σου laptop

1.H τσάντα ή η θήκη για laptop

Η αγορά του πρώτου σου laptop είναι σημαντικό να συνοδεύεται και από εκείνη της τσάντας μεταφοράς. Έτσι, θα είναι πάντα προστατευμένο κατά την διάρκεια των καθημερινών μετακινήσεών του από το σπίτι στο γραφείο και πίσω. Αντί για τσάντα, μπορείς επίσης να επιλέξεις μία προστατευτική θήκη, η οποία εφαρμόζει γύρω από τη συσκευή σου και μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε μεγαλύτερη τσάντα ή βαλίτσα.

2.Τα μαντηλάκια καθαρισμού για το keyboard

Τόσο το laptop σου, όσο και οι οθόνες και τα πληκτρολόγια όλων των έξυπνων συσκευών σου πρέπει να είναι πάντα καθαρά και προσεγμένα. Γι’ αυτό, θα χρειαστείς τα κατάλληλα προϊόντα για τον καθαρισμό τους. Τα μαντηλάκια SCREENFORCE® Screen Cleaning Wipes απολυμαίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά την οθόνη και το πληκτρολόγιο του laptop σου, μειώνοντας τα βακτήρια έως και 99%. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

3.Η θύρα για σύνδεση πολλαπλών συσκευών

Αν δεν έχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση, σίγουρα θα βρεθείς σύντομα. Τι εννοούμε; Να θες να συνδέσεις αρκετές συσκευές στο πρώτο σου laptop, αλλά να μην έχεις αρκετές διαθέσιμες θύρες USB. Για αυτό το λόγο, θα χρειαστείς ένα gadget που να σου χαρίζει αυτές τις θύρες, ώστε να έχεις όλες τις αγαπημένες σου συσκευές συνδεδεμένες.  Τι σου προτείνουμε; Το CONNECT USB-C 7-in-1 Multiport Hub Adapter

Με compact design, δυνατότητες ανάλυσης 4K HDMI 1.4 και ισχύ έως 100W, σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο project.

4.Το ηχείο – φορτιστής

Όσο δυνατά και αν είναι τα ηχεία του πρώτου σου laptop, πάντα θα χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω σε απόδοση. Μόνο λίγες δε θα είναι εκείνες οι φορές που θα θελήσεις να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική από αυτό ή να απολαύσεις τον ήχο από μία αγαπημένη σου ταινία. Συνόδευσε λοιπόν την αγορά του μαζί με αυτή ενός ηχείου Βluetooth. Το BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand + Speaker σου χαρίζει ισχυρό και κρυστάλλινο ήχο που κάνει την διαφορά. Εκτός όμως από ηχείο, λειτουργεί παράλληλα και ως ασύρματος φορτιστής. Έτσι, μπορείς να φορτίζεις πάνω του το smartphone σου.

+1. Screen Protector για το πρώτο σου… MacBook

Στην περίπτωση που το πρώτο σου laptop είναι… MacBook, τότε έχουμε να σου προτείνουμε ένα ακόμα καινοτόμο αξεσουάρ που κάνει την διαφορά: το SCREENFORCE™ TruePrivacy Screen Protector. Προστατεύει πλήρως την οθόνη σου, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο Macbook να μπει σε κατάσταση sleep mode. Αυτή η προστασία οθόνης είναι συμβατή με θήκες, πλενόμενη και εύκολη στην εφαρμογή της, προσφέροντάς σου μία αψεγαδιαστη εφαρμογή κάθε φορά.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Το πρώτο μου laptop και τα αξεσουάρ του»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο
BELKIN blog.