Αν ψάχνεις να αγοράσεις ασύρματα ακουστικά ψείρες, τότε συνέχισε την ανάγνωση, καθώς βρήκες αυτό που αναζητούσες! Στο παρόν άρθρο, θα μάθεις για όλες τις παραμέτρους όπου πρέπει να εστιάσεις για να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή! Στις επόμενες γραμμές, θα βρεις έναν μίνι-οδηγό αγοράς, σχετικά με τα ακουστικά ψείρες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ακουστικά ψείρες & ποιότητα ήχου

Αν κάτι πρέπει να κοιτάζεις πάντα πριν από μια αγορά, είναι τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος. Εκεί θα βρεις την ευαισθησία και την απόκριση συχνότητας, οι οποίες καταδεικνύουν την έκταση και την ένταση αντίστοιχα. Πού χρησιμεύουν; Μα φυσικά στην ποιότητα του ήχου ή αλλιώς το πόσο ποιοτική είναι η εξαγωγή ήχου που φτάνει στα αυτιά σου! Η ευαισθησία των ακουστικών, έχει να κάνει με τα decibel. Όσο υψηλότερη η ευαισθησία των ακουστικών, τόσο δυνατότερo το volume της πηγής. Έχε κατά νου πως τα ακουστικά με ευαισθησία γύρω στα 90db είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Η απόκριση συχνότητας καταδεικνύει το εύρος των ήχων που αναπαράγουν τα ακουστικά ψείρες, με μονάδα μέτρησης τα Hertz. Το συνηθέστερο εύρος, είναι εκείνο της ανθρώπινης ακοής, δηλαδή μεταξύ 20 – 20000 Hz.

Ακουστικά ψείρες & απομόνωση εξωτερικών θορύβων

Από τις σημαντικότερες παραμέτρους για κάθε ακουστικό, είναι η δυνατότητα απομόνωσης ή ακύρωσης των εξωτερικών ήχων. Ο περιορισμός των ήχων παρασκηνίου, είναι εφικτός με δύο τρόπους: Είτε με την παθητική απομόνωση, είτε με την ενεργή. Στην πρώτη περίπτωση, η απομόνωση του θορύβου γίνεται μέσα από το υλικό κατασκευής και το σχήμα του ακουστικού. Στην ενεργή απομόνωση, υπάρχει η υβριδική τεχνολογία Active Noise Cancellation (ANC). Αυτή, εξουδετερώνει τον θόρυβο του παρασκηνίου, επιτρέποντάς σου να εστιάζεις μόνο στους επιθυμητούς ήχους. Πώς το επιτυγχάνει; Χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα μικρόφωνα καταγράφουν τους εξωτερικούς θορύβους και παράγοντας τους αντίστοιχους ήχους, πρακτικά, τους ακυρώνουν! Τα SoundForm Pulse Noise Cancelling Earbuds αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή, που εξαλείφει τη βουή της καθημερινότητας και τις εξωτερικές παρεμβολές.

Ακουστικά ψείρες & αυτονομία

Τα ασύρματα ακουστικά ψείρες, διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις μουσική ή το αγαπημένο σου Podcast, χωρίς περιορισμούς. Το θέμα είναι όμως πως έχουν ανάγκη από συχνή φόρτιση! Το να αδειάσει η μπαταρία ενώ σιγοτραγουδάς το αγαπημένο σου ρεφρέν ή μεσούσης της προπόνησής σου, είναι ένα απευκταίο σενάριο! Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να φορτίζεις όσο πιο σπάνια μπορείς, επίλεξε ακουστικά με μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία. Τα ακουστικά Soundform Bolt Wireless Earbuds προσφέρουν μέχρι και 28 ώρες διάρκεια αυτονομίας. Εκτός αυτού όμως, με τη λειτουργία Mono Mode μπορείς να χρησιμοποιείς μεμονωμένα ένα εκ των δύο ακουστικών. Έτσι παρατείνεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ακόμα περισσότερο, ενώ είσαι και σε πλήρη εγρήγορση σχετικά με τους περιβάλλοντες ήχους.

Ακουστικά ψείρες & γρήγορη ζεύξη

Ορισμένες φορές, κάποια ακουστικά αδυνατούν να έχουν μια γρήγορη διασύνδεση με το Bluetooth και η ζεύξη καθυστερεί. Αυτό όμως δεν συνδέει με την τεχνολογία Bluetooth 5.2, η οποία είναι συμβατή με laptop, tablet και smartphone. Η σύνδεση είναι σχεδόν ακαριαία ενώ μπορεί να γίνει εντός εμβέλειας 10 μέτρων. Τα ακουστικά Soundform Play True Wireless Earbuds υποστηρίζουν την τεχνολογία Bluetooth 5.2, προσφέρουν υψηλότατη ευκρίνεια ήχου και επιτρέπουν τον έλεγχο με ένα άγγιγμα!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να επιλέξεις τα καλύτερα ακουστικά ψείρες»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο Belkin blog.