Ακουστικά για τρεξίμο, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αθλητή ή λάτρη της άσκησης. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας είδος γυμναστικής, σε όποιον χώρο και αν γυμνάζεστε, η μουσική θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Εσείς δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας playlist για γυμναστική και να την απολαύσετε συνδέοντας τα κατάλληλα ακουστικά στην κινητή σας συσκευή.

Ωστόσο, στην περίπτωση που αναζητάτε τα κατάλληλα ακουστικά για τρέξιμο, υπάρχουν ορισμένα σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε βάση για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ποια είναι όμως αυτά; Ας τα δούμε αναλυτικά.

7+1 κριτήρια για να επιλέξετε ακουστικά για τρέξιμο

1. Να είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα!

Η άσκηση απαιτεί… ιδρώτα! Γι’ αυτό, κάθε σετ ακουστικών που απευθύνεται σε ανθρώπους που γυμνάζονται, θα πρέπει να διαθέτει ανθεκτικότητα στο νερό. Μόνο έτσι θα μπορείτε να είστε σίγουροι για την αντοχή τους.

2. Να αντέχουν ακόμα και σε συνθήκες βροχής!

Ένα τυπικό σετ ακουστικών ίσως κάνει για το τρέξιμο σε καλές συνθήκες, όμως δεν θα αντέξει στην βροχή. Στην περίπτωση λοιπόν που απολαμβάνετε το τρέξιμο και τη γυμναστική σας σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά κατά την περίοδο του χειμώνα, τότε τα ακουστικά τρεξίματος θα πρέπει να μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα ακόμα και σε συνθήκες βροχής.

3. Να χαρίζουν ελευθερία κινήσεων

Τα καλώδια που γίνονται κόμπος αποτελούν ένα από τα πιο βασικά προβλήματα στη χρήση των ακουστικών. Τα νέα ακουστικά ROCKSTAR™ χάρη στον ειδικό τους σχεδιασμό και το καλώδιο που δεν μπλέκεται, προσφέρουν την πιο άνετη εφαρμογή on the go.

4. Ακουστικά για τρέξιμο που σας προσφέρουν απόλυτο έλεγχο

Τα νέα σας ακουστικά για τρέξιμο είναι σημαντικό να διαθέτουν όλα τα πλήκτρα που χρειάζεστε. Έτσι, θα σας διευκολύνουν στην αναπαραγωγή, παύση και παράλειψη μουσικών κομματιών, καθώς και την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Φυσικά, είναι σημαντικό να σας προσφέρουν και την δυνατότητα απάντησης τηλεφωνικών κλήσεων. Κι όλα αυτά με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού!

Διαβάστε επίσης: “Μεταφορά τραγουδιών από υπολογιστή σε iPhone, iPad και iPod touch

5. Να προσφέρουν ποιοτικές κλήσεις

Τα νέα σας ακουστικά για τρέξιμο είναι σημαντικό να διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο να διευκολύνει την πραγματοποίηση κλήσεων χωρίς την αφαίρεση των ακουστικών. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας κατά τις συνομιλίες σας, ακριβώς σα να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο με το συνομιλητή σας.

6. Να ταιριάζουν ιδανικά στο αυτί

Τα συμβατικά ακουστικά δεν εφαρμόζουν σωστά στα αυτιά. Αυτό, είναι κάτι που προκαλεί έντονη δυσφορία κατά την διάρκεια της χρήσης τους. Γι’ αυτό, τα ακουστικά ROCKSTAR συνοδεύονται από τρία μεγέθη μαλακών και εύκαμπτων άκρων σιλικόνης. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας προσφέρει την πιο άνετη ακουστική εμπειρία. Οι υπό γωνία οδηγοί τους φροντίζουν ώστε να μην «ζορίζονται» καθόλου τα αυτιά σας κατά τη χρήση των ακουστικών.

7. Να διαθέτουν υψηλή ποιότητα

Επιλέξτε ακουστικά τρεξίματος με υψηλή ποιότητα την οποία να μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η BELKIN δημιουργεί προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν άριστη απόδοση, ακόμα και κατά την πιο βαριά χρήση. Γι’ αυτό και προσφέρει εγγύηση 2 ετών με την αγορά κάθε νέων ακουστικών ROCKSTAR™.

+1. Να αποδίδουν καλό ήχο!

Για το τέλος αφήσαμε το σημαντικότερο ίσως κριτήριο που μπορεί να μοιάζει αυτονόητο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι. Τα ακουστικά  τρεξίματος πρέπει να προσφέρουν μία άριστη εμπειρία ήχου, χωρίς παράσιτα ή κομμένες συχνότητες. Αυτό είναι μάλιστα και το μεγαλύτερο παράπονο όσων χρησιμοποιούν αυτό το αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση, τα ακουστικά ROCKSTAR σας εγγυώνται ανώτερη ποιότητα ήχου χωρίς παράσιτα και εξωτερικούς θορύβους.

Η ιδανική επιλογή στα ακουστικά τρεξίματος

Είτε τρέχετε μεγάλες διαδρομές είτε απλά πραγματοποιείτε την καθημερινή σας άσκηση στο γυμναστήριο, ένα πραγματικά καλό ζευγάρι ακουστικά τρεξίματος θα γίνει ο πιο ισχυρός σύμμαχος στην προπόνησή σας. Αν λοιπόν κι εσείς βρίσκεστε κι εσείς στην αναζήτηση ακουστικών που να πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, τότε τα νέα ROCKSTAR™ αποτελούν την ιδανική επιλογή. Είναι διαθέσιμα τόσο με σύνδεση Lightning για να ταιριάζουν με συσκευές iPhone και iPad όσο και με USB-C για συμβατότητα με Android. Βρείτε λοιπόν τον κοντινότερό σας συνεργάτη BELKIN και επιλέξτε τα δικά σας ROCKSTAR™ σε μαύρο ή άσπρο χρώμα.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ακουστικά για τρέξιμο: Ο λόγος για να απολαμβάνετε τη γυμναστική σας!»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο BELKIN Blog.