Μεταφορά τραγουδιών από υπολογιστή σε iPhone, iPad και iPod touch: Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους χρήστες συσκευών Apple. Πλέον, η εταιρεία προχωρά σε αλλαγή δεδομένων στο οικοσύστημά της, αντικαθιστώντας την βασική βιβλιοθήκη πολυμέσων iTunes με νέες εφαρμογές. Προς το παρόν όμως, η κίνησή αυτή αφορά μόνο τους υπολογιστές Mac οι οποίοι και εξοπλίζονται με το νέο λογισμικό macOS Catalina. Οι χρήστες του νέου λογισμικού θα δουν τις λειτουργίες του iTunes να μεταφέρονται στις εφαρμογές:

  • Apple Music. Εδώ πλέον θα βρίσκεται όλη η μουσικής σας, καθώς και η μουσική που έχετε εισάγει στο iTunes ή αγοράσει στο iTunes Store.
  • Apple TV. Πρόκειται για τη νέα βάση ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και οικιακών βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των αγορών σας από το iTunes.
  • Apple Books. Εδώ βρίσκονται τα ηχοβιβλία σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχετε αγοράσει από το iTunes, στην εφαρμογή Apple Books.
  • Apple Podcasts με όλες τις εκπομπές στις οποίες έχετε εγγραφεί ή προσθέσει στο iTunes

Στο λογισμικό macOS Catalina, η μεταφορά τραγουδιών από υπολογιστή σε iPhone, iPad και iPod touch θα πραγματοποιείται από το σημείο Finder.

Χωρίς αλλαγές η μεταφορά τραγουδιών από υπολογιστή Windows η παλιότερο macOS*

Κι ενώ η μεταφορά τραγουδιών από υπολογιστή σε iPhone, iPad και iPod touch αλλάζει για Mac με macOS Catalina, η διαδικασία παραμένει η ίδια για υπολογιστές με λογισμικό Windows και macΟS Mojave ή παλαιότερη έκδοση. Εφόσον χρησιμοποιείτε αυτά τα λογισμικά, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το iTunes για το συγχρονισμό του περιεχομένου στις συσκευές σας. Πριν προχωρήσετε ωστόσο στη χρήση του, η Apple σας προτείνει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το iCloud ή το Apple Music για την αποθήκευση περιεχομένου από το Mac ή το PC στο cloud.

Διαβάστε επίσης: “Γυμναστική με μουσική: Το απόλυτο φυσικό «boost» στις επιδόσεις μας!”

Απολαύστε τη μουσική σας στο iPhone με τα κατάλληλα ακουστικά!

Ολοκληρώστε τη μεταφορά τραγουδιών απ’ τον υπολογιστή στις iOS συσκευές σας και στη συνέχεια απολαύστε τα on the go. Τα νέα ακουστικά Rockstar με συνδεση Lightning από τη Belkin θα σας χαρίσουν μία μοναδική εμπειρία ακρόασης των αγαπημένων σας τραγουδιών. Χάρη στην τεχνολογία απομόνωσης θορύβων που διαθέτουν, θα απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο χωρίς αλλοιώσεις από τους ήχους του γύρω περιβάλλοντος.

Ξεχωρίζουν επίσης για τα χαρακτηριστικά τους όπως:

  • Την τέλεια εφαρμογή τους, καθώς διαθέτουν άνετα ακουστικά σιλικόνης σε 3 μεγέθη (S, M, L)
  • Την απόλυτη φορητότητα που προσφέρουν χάρη στο compact μέγεθος και το μικρό τους βάρος
  • Το μοναδικό τους design σε 2 χρώματα: μαύρο και άσπρο.

Τα νέα Rockstar με σύνδεση Lightning είναι συμβατά με συσκευές iPhone 7 ή νεότερες, iPad mini 4 και Pad Pro (10.5”). Είναι επίσης διαθέσιμα και με θύρα USB-C για συσκευές Android.

Θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της BELKIN.

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας κείμενο για «Μεταφορά τραγουδιών από υπολογιστή σε iPhone, iPad και iPod touch»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο BELKIN Blog.