Wireless ακουστικά, η ιδανική επιλογή για να απολαμβάνεις τη μουσική και τις κλήσεις σου με πραγματική ασύρματη ελευθερία. Σύνδεσε εύκολα τις συσκευές σου και επωφελήσου από τα πλεονεκτήματα των νέων ασύρματων ακουστικών σου. Ποια είναι όμως τα κατάλληλα για τις ανάγκες σου; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

  • SOUNDFORMFreedom | Τα κορυφαία wireless ακουστικά

Αυτή είναι κορυφαία πρόταση της BELKIN σε wireless ακουστικά. Συνδυάζουν πλούσιο και λαμπερό ήχο με μπαταρία εξαιρετικής διάρκειας ζωής. Το βαθύ τους μπάσο και η καθαρή τους απόδοσης σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες κάνουν την διαφορά. Με μία πλήρη φόρτιση τα ακουστικά κρατάνε έως και 8 ώρες χρόνου ομιλίας, ενώ με τη θήκη φόρτισης μπορούν να φτάσουν τις 28 ώρες λειτουργίας, χωρίς να χρειαστεί πρόσβαση σε παροχή ρεύματος. Επιπλέον, υποστηρίζουν τη λειτουργία Apple MyFind, επιτρέποντάς σου να τα εντοπίσεις απευθείας μέσα από τη σχετική εφαρμογή στο iPhone σου.

Τα SOUNDFORM™ Freedom wireless ακουστικά είναι διαθέσιμα σε λευκά και μαύρα.

  • SOUNDFORMRise | Για πεντακάθαρο ποιοτικό ήχο

Τα ακουστικά SOUNDFORM™ Rise True Wireless Earbuds σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις πεντακάθαρο ήχο όπου και αν βρίσκεσαι. Προσφέρουν 7 ώρες λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση και άλλες 24 ώρες λειτουργίας με φόρτιση απευθείας από την ασύρματη θήκη τους (υποστηρίζεται τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi). Επίσης, είναι εξοπλισμένα με Δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό με τεχνολογία απαλοιφής εξωτερικού θορύβου, για να απολαμβάνεις πεντακάθαρο ήχο κλήσης.

Τα SOUNDFORM™ Rise wireless ακουστικά είναι διαθέσιμα σε λευκά, μπλε και μαύρα.

  • SOUNDFORMMove Plus | Για απόλυτη ελευθερία κινήσεων!

Ξεκίνα να απολαμβάνεις τη μουσική σου απροβλημάτιστα με τα SOUNDFORMMoveTrue Wireless Earbuds. Με wire-free εργονομική σχεδίαση και τρία ζευγάρια ear-tips (S/M/L)  για τέλεια εφαρμογή, τα True Wireless Bluetooth 5.0 ακουστικά SOUNDFORM™ Move Plus παραμένουν άνετα στη θέση τους όλη μέρα. Με μία πλήρη φόρτιση τα ακουστικά κρατάνε έως και 5 ώρες χρόνου ομιλίας, ενώ με τη θήκη φόρτισης μπορούν να φτάσουν τις 24 ώρες λειτουργίας, χωρίς να χρειαστεί πρόσβαση σε παροχή ρεύματος. Γι’ αυτό και αποτελούν ιδανική επιλογή για σένα που ασκείσαι.

Τα SOUNDFORM™ Move Plus είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα.

  • SOUNDFORMTRUE WIRELESS EARBUDS | Ο καθημερινός σου σύντροφος

Τα essential True Wireless ακουστικά είναι ιδανικά για μουσική απόλαυση και πραγματική ασύρματη ελευθερία. Προσφέρουν αυτονομία 5 ωρών με κάθε φόρτιση, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε 24 ώρες συνολικά, μιας και η θήκη αποθήκευσης λειτουργεί και ως φορτιστής! Διαθέτουν επίσης πιστοποίηση IPX5 για προστασία από τον ιδρώτα.

Τα SOUNDFORMTRUE WIRELESS EARBUDS είναι διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Ανακάλυψε τα ιδανικά wireless ακουστικά με την υπογραφή της Belkin

Αναζητάς τα ιδανικά wireless ακουστικά; Όλα τα SOUNDFORM™ earbuds είναι φτιαγμένα για να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες σου. Είτε τα χρειάζεσαι για να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα είτε για να δουλεύεις από το σπίτι είτε για να γυμνάζεσαι, θα βρεις σε αυτά τo ιδανικό ζευγάρι για την καθημερινότητά σου. Ανακάλυψε και σύγκρινε όλες τις νέες προτάσεις της Belkin εδώ.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Wireless ακουστικά: 4+1 προτάσεις»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.