Βάση κινητού αυτοκινήτου, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σου μετακίνηση στην πόλη ή… έξω από αυτή! Ποια είναι όμως η καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες σου; Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησής της, τότε δημιουργήσαμε για σένα μία λίστα με όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει. Ποια είναι αυτά; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Η ιδανική βάση κινητού αυτοκινήτου για σένα πρέπει να….

1. Είναι συμβατή με το τηλέφωνό σου

Η συμβατότητα είναι το #1 χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξεις, Είτε χρησιμοποιείς ένα μικρό και διακριτικό smartphone ή ένα μεγαλύτερο phablet, θα χρειαστείς μία βάση κινητού αυτοκινήτου που να του ταιριάζει τέλεια.

2. Προσφέρει άριστη γωνία θέασης

Η ιδανική θέση τοποθέτησης μίας βάσης κινητού αυτοκινήτου βρίσκεται στους αεραγωγούς του ταμπλό. Η βάση είναι σημαντικό να διαθέτει δυνατότητα κάθετης και οριζόντιας περιστροφής, έτσι ώστε να σου εξασφαλίζει άριστη γωνία θέασης όσο οδηγείς.

3. Εφαρμόζει τέλεια στη θέση της

Οι λακκούβες, οι ανηφόρες και τα τραντάγματα είναι μέρος των καθημερινών σου διαδρομών. Χρειάζεσαι λοιπόν μία βάση κινητού αυτοκινήτου η οποία να παραμένει σταθερή στη θέση της, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, προτίμησε επώνυμες βάσεις που φημίζονται για την αξιοπιστία τους αντί για no name.

+1.  Είναι βάση κινητού αυτοκινήτου και ασύρματος φορτιστής, μαζί!

Δες τους χάρτες σε οριζόντια προβολή και άκου μουσική στο κινητό χωρίς να ανησυχείς για την πτώση της στάθμης της μπαταρίας. Γι’ αυτό, θα χρειαστείς μία βάση κινητού αυτοκινήτου η οποία να λειτουργεί και ως φορτιστής.

Επίλεξε τη βάση κινητού αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σου

Αναζητάς την πιο σύγχρονη λύση σε βάση κινητού αυτοκινήτου – φορτιστή; Η Belkin σου προτείνει το νέο BOOST↑CHARGE™ Wireless Car Charger με Vent Mount 10W. Ως βάση, διαθέτει αισθητήρα που σφίγγει αυτόματα το κινητό έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνεις κάποια άλλη κίνηση. Ως φορτιστής, προσφέρει πλήρη συμβατότητα με όλες τι νέες smart συσκευές της αγοράς με τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi™. Έτσι, μπορείς να φορτίζεις γρήγορα το smartphone σου με ισχύ 10W όσο οδηγείς τοποθετώντας το εύκολα στον φορτιστή με το ένα χέρι. Είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο θύρες USB-A για συμβατότητα και με παλαιότερες smart συσκευές. Διαθέτει και ένδειξη LED για να γνωρίζεις πότε η συσκευή σου έχει φορτιστεί πλήρως.

Οι προτάσεις μας όμως σε βάσεις κινητού αυτοκινήτου δε σταματούν εδώ. Για σένα που είσαι κάτοχος smartphone της σειράς iPhone 12 ή iPhone 13, η Belkin σου προτείνει τις λύσεις Car Vent Mount PRO με MagSafe και Magnetic Car Vent Mount. Χάρη στους ειδικούς τους μαγνήτες, σου επιτρέπουν να τοποθετείς με ασφάλεια το iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 mini, 13 Pro και 13 Pro Max στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σου. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό διαχείρισης καλωδίων, το καλώδιο φόρτισής σου θα είναι πάντα εύκολα προσβάσιμο. Οι δυνατότητές τους δεν περιλαμβάνουν λειτουργία φορτιστή.

Ανακάλυψε περισσότερες νέες βάσεις αυτοκινήτου και αξεσουάρ της μέσα από το www.belkingreece.gr

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Βάση κινητού αυτοκινήτου: Ποια είναι η καλύτερη για σένα»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.