Τι powerbank να πάρω για να έχω πάντα μπαταρία στο κινητό μου τηλέφωνο και τις smart συσκευές μου; Εν έτει 2020, η τεχνολογία των κινητών συσκευών έχει πραγματοποιήσει πραγματικά άλματα τόσο σε επίπεδο hardware όσο και software. Μία απλή σύγκριση των smartphone που κυκλοφορούν σήμερα με αυτά που εμφανίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας είναι αρκετή για να σας πείσει. Ωστόσο, οι μπαταρίες τους δεν έχουν φτάσει ακόμα σε τόσο ικανοποιητικά επίπεδα, ώστε να μην χρειαζόμαστε τη μαγεία των… powerbanks. Αυτά τα αξεσουάρ κινητών ήρθαν για να κάνουν πραγματικά τη ζωή μας πιο εύκολη. Ποια είναι όμως τα κριτήρια για να προχωρήσουμε στην επιλογή που μας ταιριάζει; Ας τα δούμε αναλυτικά:

Τι powerbank να πάρω με βάση τη…

1. Χωρητικότητα

Στο ερώτημα «τι powerbank να πάρω», το πρώτο βασικό κριτήριο για μία επιτυχημένη επιλογή είναι η χωρητικότητά του. Όσο μεγαλύτερη είναι, τόσους περισσότερους κύκλους φόρτισης μπορεί να προσφέρει. Μάλιστα, ένα powerbank υψηλής χωρητικότητας 20,000mAh μπορεί να χαρίσει αρκετές φορτίσεις όχι μόνο στο smartphone ή το tablet, αλλά και στον υπολογιστή μας. Έτσι, στην περίπτωση ενός ταξιδιού, μία και μόνο συσκευή φορητής φόρτισης είναι αρκετή για να φορτίσει κάθε μας συσκευή.

2. Μέγεθος

Φυσικά και το μέγεθος του powerbank μετράει, ειδικά όταν πρόκειται να το μεταφέρουμε. Το μικρό βάρος του Pocket Power 10K σας εξασφαλίζει απόλυτη φορητότητα, χωρίς να προσθέτει περιττό βάρος στα ρούχα ή τις αποσκευές σας. Το ειδικό του περίβλημα από ανθεκτικό πλαστικό εξασφαλίζει χαμηλό βάρος, ενώ παράλληλα προστατεύει πλήρως το εσωτερικό κύκλωμα της συνδεδεμένης συσκευής.

3. Δυνατότητα ταχείας φόρτισης

Μαζί με τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία, αυξάνονται και οι απαιτήσεις μας από τα powerbanks. Φορτίστε κάθε σας συσκευή και επαναφορτίστε την πιο γρήγορα από ποτέ χάρη στις δυνατότητες ταχείας φόρτισης των νέων powerbanks της BELKIN.

4. Δυνατότητα παράλληλης διπλής φόρτισης

Μήπως έχετε δύο συσκευές και αναρωτιέστε ποια να φορτίσετε πρώτη; Με τα powerbanks της BELKIN, δε θα χρειαστεί να μπείτε ξανά στο δίλημμα να διαλέξετε ποια από τις συσκευές σας να φορτίσετε. Όλες οι συσκευές της νέας της σειράς διαθέτουν 2 θύρες USB για παράλληλη φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα.

5. Απόλυτη ασφάλεια

Η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα το πρώτο μας κριτήριο στο ερώτημα «τι powerbank να πάρω». Γι’ αυτό, οι μπαταρίες BELKIN περιλαμβάνουν αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν:

  • Τη θερμότητα
  • Την τάση
  • Το κύκλωμα του

Με αυτό τον τρόπο, μειώνονται δραστικά οποιεσδήποτε πιθανότητες υπερθέρμανσης της συσκευής σας. Η υπερβολική θερμότητα, η αυξομείωση τάσης ή τυχόν προβλήματα στο κύκλωμα θα ενεργοποιήσουν αυτόματα τη λειτουργία κλεισίματος της μπαταρίας σας.

Η απάντηση στο «τι powerbank να πάρω» είναι «BELKIN»

Η BELKIN γνωρίζει καλά την ανάγκη των καταναλωτών για αξιόπιστα και ποιοτικά powerbanks που αντέχουν στο χρόνο. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει στην ελληνική αγορά όλες τις κορυφαίες της λύσεις σε powerbanks με χωρητικότητα από 10,000 έως και 20,000 mAh. Ενδεικτικά:

  • Το Pocket Power Bank των 10,000mAh φορτίζει ξανά και ξανά το smartphone σας, εξασφαλίζοντάς 70 επιπλέον ώρες για αναπαραγωγή video
  • Το Pocket Power Bank των 15,000mAh μπορεί να επαναφορτίσει ένα smartphone χαρίζοντάς του έως και 105 επιπλέον ώρες αναπαραγωγής video
  • To BOOST↑CHARGE™ Power Bank των 20,100 mAh μπορεί να προσθέσει έως και 28 επιπλέον ώρες ζωής σε έναν υπολογιστή Macbook.

Επιλέξτε κι εσείς την αξιόπιστη λύση BELKIN που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αποκτήστε την στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «τι powerbank να πάρω για να έχω πάντα μπαταρία στο κινητό»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα τεχνολογίας στο νέο BELKIN Blog.