«Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα μου πρόσωπα», το ερώτημα που έρχεται στο μυαλό σου κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Φέτος, τόλμησε να κάνεις την διαφορά, χαρίζοντας στους δικούς σου τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα gadgets που θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα στην καθημερινότητά τους. Ποιο είναι όμως το ιδανικό για τον καθένα και τις ανάγκες του; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε.

1. Τι δώρο να πάρω στο φίλο μου για τα Χριστούγεννα;

Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα

Πηγαίνει στην δουλειά, κινείται, γυμνάζεται, μιλά στο τηλέφωνο, ακούει μουσική και παίζει online games στον υπολογιστή. Σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς του, ο δραστήριος φίλος σου χρειάζεται ένα ποιοτικό ζευγάρι ακουστικά με ανώτερο ήχο και υψηλή αυτονομία. Χάρισέ του λοιπόν τα νέα SOUNDFORM™ FREEDOM TRUE WIRELESS EARBUDS, ένα premium δώρο που θα του λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Ξεχωρίζουν για το βαθύ τους μπάσο, αλλά και ταυτόχρονα για την καθαρή τους απόδοση σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες.  Διαθέτουν επίσης διάρκεια μπαταρίας έως 8 ωρών για συνεχή χρήση, ενώ η θήκη φόρτισής τους προσφέρει επιπλέον 28 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Ανακάλυψε τα SOUNDFORM™ FREEDOM TRUE WIRELESS EARBUDS εδώ.

2. Τι δώρο να πάρω στη φίλη μου για τα Χριστούγεννα;

τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα

Της αρέσει να δημιουργεί περιεχόμενο με το iPhone της. Της αρέσει όμως και να το μοιράζεται κάθε στιγμή στο Faceboοk, στο Instagram και τώρα τελευταία στο Tik Tok. Μάλιστα, σκέφτεται να γίνει και vlogger, ανοίγοντας κάποια στιγμή το δικό της κανάλι στο YouTube. Το τέλειο δώρο για αυτή τη ξεχωριστή φίλη σου είναι το Magnetic Phone Mount with Face Tracking. Πρόκειται για μία μαγνητική βάση με αναγνώριση παρακολούθησης προσώπου που περιστρέφεται και προσαρμόζεται για λήψη περιεχομένου από οποιαδήποτε γωνία.  Σε συνδυασμό μάλιστα με την ειδική εφαρμογή, ακολουθεί της κινήσεις της, πραγματοποιεί εγγραφή και προσφέρει δυνατότητα κοινοποίησης απευθείας στα social media.

Ανακάλυψε τα SOUNDFORM™ FREEDOM TRUE WIRELESS EARBUDS εδώ.

3. Τι δώρο να πάρω στα παιδιά για τα Χριστούγεννα;

Βαφτιστήρι, ανιψάκι ή μήπως το παιδί του πιο κοντινού σου ζευγαριού; Αυτές τις γιορτές χάρισε στον δικό σου μικρό φίλο ή φίλη ένα δώρο που θα του μείνει αξέχαστο: τα νέα SOUNDFORM™ Mini Wireless On-Ear Headphones for Kids. Τα χρώματα και σχέδιά τους είναι σίγουρο ότι θα τους εντυπωσιάσουν. Συνδέονται είτε ασύρματα είτε με καλώδιο με τη συσκευή σας, ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά και δεν απομονώνουν πλήρως από το περιβάλλον. Διαθέτουν δε μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων, καθώς και αποσπώμενο καλώδιο, για εύκολη αντικατάσταση σε περίπτωση φθοράς.

Ανακάλυψε τα νέα SOUNDFORM™ Mini Wireless On-Ear Headphones for Kids εδώ.

4. Τι δώρο να πάρω στους γονείς για τα Χριστούγεννα;

τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα

Έξυπνα δώρα για γονείς; Φυσικά. Η εποχή άλλαξε και η πανδημία της COVID-19 μας έκανε όλους να εξοικειωθούμε ακόμα περισσότερο με την τεχνολογία και τις smart συσκευές. Μας ωθεί επίσης να φροντίζουμε καλύτερα την υγεία μας, απολυμαίνοντας σχολαστικά το κινητό και τα προσωπικά μας αντικείμενα. Το BOOST↑CHARGE™ UV Sanitizer + Wireless Charger είναι μία πρωτότυπη συσκευή που συνδυάζει ταυτόχρονη ασύρματη φόρτιση smartphone και αποστείρωση UV. Διαθέτει δε LED υπεριώδεις ακτινοβολίες UV-C LEDs που σκοτώνουν το 99,99% των βακτηριδίων σε λιγότερο από 10 λεπτά. Υπάρχει καλύτερη επιλογή δώρου για τη φροντίδα της υγείας των ανθρώπων που αγαπάμε;

Ανακάλυψε το νέο BOOST↑CHARGE™ UV Sanitizer + Wireless Charger εδώ.

+1. Τι δώρο για το σπίτι να πάρω αυτά τα Χριστούγεννα;

Οι επισκέψεις στα σπίτια των πολύ αγαπημένων μας προσώπων είναι μέρος της χαράς των γιορτών. Αντί λοιπόν να επιλέξεις ένα προσωπικό δώρο, μπορείς να προτιμήσεις ένα δώρο για το σπίτι. Το BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand + Speaker θα γίνει ο ιδανικός σύντροφος για το κομοδίνο, τον πάγκο της κουζίνας ή οπουδήποτε θέλει κάποιος να φορτίσει το κινητό του ασύρματα και ταυτόχρονα να ακούει μουσική. Ο βελτιωμένος και συμπαγής σχεδιασμός του ταιριάζει εύκολα οπουδήποτε, ενώ η σύζευξη με τη συσκευή γίνεται με ένα άγγιγμα, μέσω Bluetooth. Προσφέρεται επίσης για hands-free κλήσεις μέσω FaceTime και προβολή βίντεο ή παιχνιδιών.

Ανακάλυψε το BOOST↑CHARGE™ WIRELESS CHARGING STAND + SPEAKER εδώ.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους με την υπογραφή της Belkin

Φυσικά, οι ιδέες της Belkin σε χριστουγεννιάτικα δώρα για άνδρες και γυναίκες, για μικρούς και μεγάλους, δε σταματούν εδώ. Ανάμεσα στην κορυφαία γκάμα της θα βρεις τις πιο σύγχρονες, χρηστικές, αλλά και budget-friendly επιλογές που κάνουν την διαφορά με την ποιότητά τους. Αντί λοιπόν να επιλέξεις κάποιο συνηθισμένο δώρο, αυτές τις γιορτές κάνε την διαφορά και πρόσφερε κάτι το ξεχωριστό στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την υπογραφή της εταιρείας.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα μου πρόσωπα»;;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.