Τα καλύτερα ακουστικά για κινητό δεν είναι άλλα από αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σου. Πρόκειται για ένα αναπόσπαστο gadget της καθημερινότητάς σου που σου προσφέρει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική και podcasts. Ενώ μέχρι πρόσφατα κυριαρχούσαν τα παραδοσιακά ενσύρματα ακουστικά, σήμερα παρατηρείται μία σημαντική στροφή στην αγορά στα ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Ποια είναι όμως τα κατάλληλα για σένα και πώς θα τα αποκτήσεις; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Βρες τα καλύτερα ακουστικά για κινητό σε 3+1 βήματα

1. Όρισε το budget σου

Το πρώτο σου βήμα είναι να καθορίσεις το budget που θα διαθέσεις. Με βάση αυτό, θα βρεις τα καλύτερα ακουστικά για κινητό στην κατηγορία τους. Αν αναζητάς μία top επιλογή με υψηλή ποιότητα ήχου, μέγιστη άνεση, βέλτιστη εφαρμογή και εξαιρετική ανθεκτικότητα, τα ενσύρματα ROCKSTAR είναι τα ακουστικά που εσύ και το smartphone σου περίμενες για καιρό. Αν πάλι αναζητάς μία ποιοτική οικονομική λύση σε ασύρματα ακουστικά, τότε τα SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Βρες τα ROCKSTAR που σου ταιριάζουν με σύνδεση USB-C ή Lighning εδώ.

Ανακάλυψε τα SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds σε λευκά και μαύρα.

2. Δώσε προσοχή στην εφαρμογή τους

Ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό σε όλα τα καλύτερα ακουστικά για κινητό. Έτσι, εφαρμόζουν σωστά, αλλά και σταθερά στα αυτιά, ακόμα και όταν ασκείσαι ή βρίσκεσαι σε κίνηση. Τα Belkin Soundform Move Plus είναι in-ear bluetooth ακουστικά χωρίς καλώδιο που παραμένουν άνετα στη θέση τους όλη μέρα. Στη συσκευασία τους περιλαμβάνονται τρία διαφορετικού μεγέθους ζευγάρια ear-tips (S/M/L) για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Τα Belkin Soundform Move Plus είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα.

3. Πόσο μεγάλη αυτονομία χρειάζεσαι

Πολλοί θεωρούν ότι τα καλύτερα ακουστικά για κινητό είναι τα ενσύρματα, λόγω του ότι παρέχουν μέγιστη αυτονομία. Ωστόσο, η Belkin δημιούργησε για σένα λύσεις και σε ασύρματα ακουστικά Bluetooth με όση αυτονομία χρειάζεσαι. Τα SOUNDFORM™ Rise True Wireless Earbuds έχουν σχεδιαστεί για να σου προσφέρουν 7 ώρες λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση και έξτρα 24 ώρες λειτουργίας με φόρτιση απευθείας από την ασύρματη θήκη τους. Αν χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, τότε τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds προσφέρουν 8 ώρες χρήσης με μία φόρτιση, η οποία μπορεί να επεκταθεί στις 36.

Βρες τα SOUNDFORM™ Rise True Wireless Earbuds σε λευκό, μπλε και μαύρο.

Ανακάλυψε τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds σε λευκό και μαύρο χρώμα.

+1. Θέλεις να απολαμβάνεις τον καλύτερο ποιοτικά ήχο;

Τα καλύτερα ακουστικά για κινητό είναι φτιαγμένα για να σου προσφέρουν κορυφαία εμπειρία ήχου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να διευκολύνουν τις συνομιλίες σου, απομονώνοντας τυχόν θορύβους. Τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds προσφέρουν πλούσιο ήχο, με βαθύ μπάσο και καθαρή απόδοση σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Η δε τεχνολογία Clear-Call εξασφαλίζει την καθαρότητα των κλήσεών σου!

Ανακάλυψε τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds σε λευκό και μαύρο χρώμα

Τα καλύτερα ακουστικά για κινητού με την υπογραφή Belkin

Κάθε γνωστής της τεχνολογίας, γνωρίζει πόσο έχει προσφέρει η Belkin στην εξέλιξη των αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, λύσεων φόρτισης και συνδεσιμότητας. Πλέον η εταιρεία κάνει την διαφορά και στον ήχο, προσφέροντάς σου τα καλύτερα ακουστικά για κινητό στην κατηγορία τους. Επιπλέον, ενσωματώνει συνεχώς νέες δυνατότητες και τεχνολογικές καινοτομίες στα μοντέλα της όπως:

  • Συμβατότητα με Apple Find My, ώστε να είσαι πάντα ενήμερος για το που βρίσκεται η θήκη των ακουστικών σου
  • Προηγμένη Ακύρωσης Περιβαλλοντικού Θορύβου (ENC) για ακόμα πιο καθαρό ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων
  • Πιστοποίηση IPX5 για να μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ακόμα και κατά την διάρκεια της προπόνησης ή κάτω και από την πιο απροσδόκητη βροχή.

Ανακάλυψε όλες τις προτάσεις Belkin στην κατηγορία «ήχος» εδώ.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Τα καλύτερα ακουστικά για κινητό»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.