«Πώς βάζω μουσική στο Instagram story μου»; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί κάθε πραγματικό instagrammer. Τα τελευταία χρόνια, όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το μέσο, αγαπάμε να βλέπουμε, αλλά και να μοιραζόμαστε τις καθημερινές στιγμές μας με φίλους και γνωστούς. Σίγουρα, αυτές θα γίνονταν ακόμα πιο συναρπαστικές, αν μπορούσαμε και να τις εμπλουτίσουμε με την αγαπημένη μας μουσική. Πώς όμως μπορούμε να το κάνουμε;

Η προσθήκη μουσικής σε story από το Instagram δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα!

Εάν ακολουθείς στο Instagram άτομα που ζουν στο εξωτερικό, ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι μπορούν να βάλουν μουσική στα story τους και μάλιστα απευθείας από το ίδιο το app. Δυστυχώς, το feature αυτό δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στη χώρα μας. Ωστόσο, μπορούμε να σου προτείνουμε μερικούς τρόπους για να προσθέσεις εύκολα και γρήγορα τη μουσική που αγαπάς μέσω άλλων αγαπημένων apps.

3 τρόποι για προσθήκη μουσικής σε βίντεο:

1. Προσθήκη μουσικής σε Instagram stories με Storybeat

Πρόκειται ίσως για την πιο δημοφιλή εφαρμογή για να προσθέσεις μουσική σε κάθε Instagram story σου. Είναι απλή στη χρήση της και διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αγαπημένων τραγουδιών που μπορούν να πλαισιώσουν ηχητικά τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου. Επιπλέον, διαθέτει και εντυπωσιακά templates, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά stories. Η απεριόριστη πρόσβαση στις δυνατότητες της εφαρμογής προσφέρεται με συνδρομή.

2. Προσθήκη μουσικής μέσω εφαρμογών επεξεργασίας βίντεο

Εάν ψάχνεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργήσεις τα πιο μοναδικά story, το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν και μάλιστα σε αφθονία! Ενδεικτικά, ορισμένες εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να προσθέσεις μουσική σε φωτογραφίες ή βίντεο story είναι το Inshot, το Instories, το Mostory και το Youcut. Διατίθενται δωρεάν αλλά και σε premium έκδοση, τόσο μέσω Play Store όσο και μέσω Apple Store. Κάθε μία από αυτές διαθέτει ξεχωριστές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Μπορείς μάλιστα να τις χρησιμοποιήσεις και συνδυαστικά, για να δημιουργήσεις τις πιο ξεχωριστές ιστορίες!

3. Προσθήκη μουσικής σε Instagram stories με εφαρμογές αναπαγωγής μουσικής

Υπάρχει ένας αρκετά έξυπνος και απλός τρόπος για να προσθέσεις την αγαπημένη σου μουσική στα Instagram stories, ο οποίος μάλιστα δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιας νέας εφαρμογής. Ποιος είναι αυτός; Απλά άνοιξε το αγαπημένο σου app αναπαραγωγής μουσικής όπως το Spotify, τo Apple Music ή το Tidal, πάτα play στο αγαπημένο σου τραγούδι και άνοιξε την κάμερα του Instagram για να τραβήξεις το πρώτο σου story μετά μουσικής!

Έχεις iPhone; Απογείωσε τα Instagram story σου με το Magnetic Phone Mount!

Φυσικά, δεν είναι μόνο η μουσική που αρκεί για να απογειώσει ένα story, αλλά και το ίδιο το περιεχόμενο. Τράβηξε λοιπόν φωτογραφίες και βίντεο με εντυπωσιακές λήψεις, χάρη στο Magnetic Phone Mount με ανιχνευτή προσώπου της Belkin. Διαθέτει τεχνολογία face-tracking η οποία αναγνωρίζει το πρόσωπό σου όταν βρίσκεσαι μπροστά από το κινητό. Έτσι, το βίντεο του story σου καταγράφεται αυτόματα με το που ξεκινήσεις να χορεύεις ή απλά εμφανίζεσαι on camera για να επικοινωνήσεις με τους followers σου. Επίσης, προσφέρει μία πλήρη περιστροφική κάλυψη 360 μοιρών και ρυθμιζόμενες γωνίες που σου προσφέρουν ευελιξία.

Τι άλλο να ζητήσεις για να απογειώσεις το κάθε story σου;

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Πώς βάζω μουσική στο Instagram story μου»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.