Πότε το viber σε δείχνει σε σύνδεση και πώς μπορείς να μη φαίνεσαι ενεργός; Αυτά είναι δύο από τα ερωτήματα που ενδέχεται να σε αφορούν ή να σε έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν, στην περίπτωση που είσαι χρήστης της δημοφιλούς εφαρμογής. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μη μοιάζουν σημαντικά, ωστόσο αποτελούν ζητήματα ιδιωτικότητας για τα οποία είναι σημαντικό να γνωρίζεις. Έτσι, θα μπορείς και να την προστατεύσεις αποτελεσματικά. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Το viber σε δείχνει ενεργό μόνο όταν το χρησιμοποιείς!

Η ένδειξη «σε σύνδεση» στο viber εμφανίζεται μόνο όταν χρησιμοποιείς την εφαρμογή, ανεξάρτητα από την δραστηριότητα που πραγματοποιείς σε αυτή. Μόνο τότε, οι επαφές σου μπορούν να δουν ότι είσαι συνδεδεμένος, όπως αντίστοιχα μπορείς κι εσύ να δεις ποιοι από αυτούς βρίσκονται online την δεδομένη χρονική στιγμή. Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορείς να δεις την κατάσταση σύνδεσης ακόμη και ατόμων που δεν έχεις μιλήσει ποτέ, μόνο και μόνο επειδή έχεις τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Πώς μπορείς να αποκρύψεις τη σύνδεσή σου στο viber;

Σε περίπτωση που θέλεις να αποκρύψεις το status σύνδεσης σου, τότε το viber σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις. Απλά, χρειάζεται να μεταβείς στην ενότητα ρυθμίσεις, να πατήσεις στην ενότητα «απόρρητο» και στη συνέχεια να επιλέξεις της αναίρεση της εμφάνισης της κατάστασης σύνδεσής σου. Λάβε ωστόσο υπόψη ότι μπορείς να αλλάξεις την δυνατότητα διαμοιρασμού του status σου μόνο μία φορά κάθε 24 ώρες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι για όσο διάστημα το έχεις ενεργοποιημένο, δε θα μπορείς ούτε εσύ να βλέπεις ποιες επαφές είναι συνδεδεμένες εκείνη τη στιγμή ή πότε συνδέθηκαν τελευταία φορά στην εφαρμογή

Τι σημαίνει η ένδειξη «τελευταία προβολή στις…»;

Η «τελευταία προβολή» στο viber έχει προστεθεί ως ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή, και είναι διαφορετικό από το «σε σύνδεση». Στην πραγματικότητα, δείχνει το πόση ώρα πέρασε από όταν χρησιμοποίησες την εφαρμογή για τελευταία φορά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ήσουν συνδεδεμένος στο Internet πριν λίγα λεπτά, αλλά αν δεν συνδέθηκες στο viber, τότε η σύνδεσή σου δεν θα εμφανίζεται στην τελευταία προβολή. Στην ουσία, όταν δεν έχεις ανοιχτή την εφαρμογή, δεν θα εμφανίζεσαι ως «ενεργός» στα άτομα που συνομιλείς.

Απόλαυσε όλα τα πλεονεκτήματα του viber

Εάν θέλεις να ζήσεις στο έπακρο την εμπειρία που σου προσφέρει το viber, κάνοντας κλήσεις με πλήρη άνεση, τότε χρειάζεσαι και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στη συλλογή True Wireless της BELKIN, θα βρεις μια ολοκληρωμένη γκάμα ασύρματων ακουστικών, που σου προσφέρουν την απόλυτη ελευθερία που χρειάζεσαι όταν επικοινωνείς. Η δε ποιότητα ήχου κλήσεων που διαθέτουν κάνε την διαφορά. Η υπογραφή της Belkin εξάλλου, σηματοδοτεί από μόνη της μία κορυφαία εμπειρία ήχου.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Πότε το viber σε δείχνει σε σύνδεση & πώς να μη φαίνεσαι ενεργός;»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο
BELKIN blog.