Παιδικά ακουστικά: Απαραίτητα για την προστασία της ευαίσθητης παιδικής ακοής. Οι μικροί μας φίλοι περνούν αρκετές ώρες της κάθε μέρας τους ακούγοντας μουσική, παρακολουθώντας βίντεο ή παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή κάπου έξω. Αν προσθέσουμε μάλιστα και τυχόν εξ’ αποστάσεως μαθήματα που παρακολουθούν, τότε ο χρόνος που εκτίθενται σε ήχο είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Γι’ αυτό και η πρόσληψή του πρέπει να πραγματοποιείται πάντα από ακουστικά υψηλών προδιαγραφών. Τί πρέπει όμως να προσέξεις στην επιλογή τους; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Παιδικά ακουστικά: Τα 4+1 σημεία που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή τους

1. Όριο έντασης

Αυτό που κάνει τα παιδικά ακουστικά να διαφοροποιούνται από τα κλασικά είναι ότι διαθέτουν περιορισμό έντασης. Όλα τα ακουστικά της Belkin περιορίζουν την ένταση στα 85 dB, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των παιδικών αυτιών.

2. Αντοχή στον ιδρώτα και τις πιτσιλιές

Οι μικροί μας φίλοι βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση –  παίζουν, τρέχουν, ιδρώνουν…. Γι’ αυτό και χρειάζονται παιδικά ακουστικά  με προστασία από τον ιδρώτα, τα πιτσιλίσματα ή και τις περιστασιακές μετακινήσεις μέσα στο ψιλόβροχο.

3. Συμβατότητα

Πριν επιλέξεις παιδικά ακουστικά, βεβαιώσου ότι διαθέτουν συμβατότητα με τη συσκευή στην οποία πρόκειται να τα συνδέσεις. Αν πρόκειται για ασύρματα ακουστικά, τότε πρέπει εξασφαλίζουν συμβατότητα με Android ή iOS συσκευή. Αν πάλι τα ακουστικά είναι ενσύρματα, τότε βεβαιώσου ότι οι υποδοχές του καλωδίου τους είναι συμβατές.

4. Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Όσο περισσότερες ώρες ακρόασης προσφέρουν τα παιδικά ακουστικά, τόσο καλύτερα. Γι’ αυτό, πριν επιλέξετε παιδικά ακουστικά, ελέγξτε πόσες ώρες συνεχούς ακρόασης προσφέρουν.

+1. Παιδικά ακουστικά και αξιοπιστία

Πρόκειται για βασικό παράγοντα στον οποίο θα πρέπει να δώσεις έμφαση. Έτσι, θα είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου. Τα παιδικά ακουστικά τη Belkin κάνουν την διαφορά με την ποιότητά τους, η οποία πιστοποιείται από τους πιο αυστηρούς εργοστασιακούς ελέγχους, καθώς και τη φήμη που διαχρονικά συνοδεύει το όνομα της εταιρείας. Ανακάλυψε λοιπόν τις νέες της προτάσεις όπως:

παιδικά ακουστικά

Εξαιρετικής ποιότητας ακουστικά SOUNDFORM™, σχεδιασμένα ειδικά για τα παιδιά με γνώμονα τις ανάγκες τους για τηλεκπαίδευση, ταξίδια και streaming περιεχομένου από το διαδίκτυο. Αυτά τα μίνι ενσύρματα ακουστικά κεφαλής είναι απόλυτα φιλικά προς τα παιδιά, χάρη στη μέγιστη ένταση των 85 dB, στα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου που διαθέτουν αλλά και στον ανθεκτικό σχεδιασμό τους. Διαθέσιμα σε 3 χρώματα: μπλε, ροζ και μαύρο.

παιδικά ακουστικά

Ιδανικά για εξ αποστάσεως μάθηση, μεγάλες διαδρομές με αυτοκίνητο ή απλώς για να έχουν κάτι να ασχολούνται: ακουστικά κεφαλής κορυφαίας ποιότητας, τύπου on-ear, σχεδιασμένα ειδικά για παιδιά. Το όριο έντασης ήχου στα 85dB* προστατεύει τα παιδικά αυτιά, ενώ με τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλη μέρα. Διαθέσιμα σε 3 χρώματα: μπλε, ροζ και μαύρο.

παιδικά ακουστικά

Το SOUNDFORM™ Nano φέρνει την ελευθερία της αληθινής ασύρματης επικοινωνίας σε όλη την οικογένεια. Αυτά τα ακουστικά Bluetooth, τύπου earbuds, συνδέονται εύκολα και έχουν χαρακτηριστικά φιλικά προς τα παιδιά τα οποία θα λατρέψουν και οι γονείς, όπως μηχανισμό περιορισμού έντασης ήχου και πέντε μεγέθη καλυμμάτων κατασκευασμένων ειδικά για μικρά αυτάκια. Διαθέσιμα σε 3 χρώματα: μπλε, ροζ και λευκό.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Παιδικά ακουστικά: Προστατεύουν την ακοή των μικρών μας φίλων»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο Belkin blog.