Οργάνωση γραφείου: ποιες είναι οι ιδέες που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τη χρηστικότητά του, αλλά και την παραγωγικότητά σου; Είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, το γραφείο μας αποτελεί έναν από τους χώρους στους οποίους περνάμε αρκετό χρόνο της ημέρας μας για την υλοποίηση διάφορων εργασιών. Οργανώνοντάς το σωστά, διευκολύνουμε τη ζωή μας, έτσι ώστε να μπορούμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Εφάρμοσε λοιπόν ένα προς ένα τα παρακάτω βήματα και δες την διαφορά στην αποδοτικότητά σου

Αυτά είναι τα βήματα για να πετύχεις την τέλεια οργάνωση γραφείου

1. Απελευθέρωσε την επιφάνεια εργασίας σου

Η επιφάνεια εργασίας του γραφείου σου είναι σημαντικό να είναι άδεια, έτσι ώστε να σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων. Γι’ αυτό, σου προτείνουμε να το αδειάσεις από πράγματα που δε χρειάζεται να έχεις πάνω του. Σου προτείνουμε να τα μαζέψεις και να τα τοποθετήσεις σε μία ραφιέρα ή σε μία βιτρίνα στο χώρο του.

2. Δημιούργησε τον ιδανικό σταθμό εργασίας

Τώρα, μπορείς να συνδέσεις ολόκληρο το γραφείο σου με το dock που ταιριάζει στις ανάγκες σου μέσα από την κορυφαία συλλογή της Belkin. Έτσι, μπορείς να φορτίζεις τον υπολογιστή σου, να χρησιμοποιείς Gigabit Ethernet, να «βγάλεις εικόνα» σε οθόνες 4K και να συνδέσεις SD cards, χωρίς να χρειάζεσαι επιπλέον καλώδια.

3. Φόρτισε ταυτόχρονα 3 Apple συσκευές και πάνω

Εκτός από τον υπολογιστή σου και τα περιφερειακά του, μία θέση στο γραφείο σου διεκδικούν επίσης και οι έξυπνες συσκευές σου. Αν είσαι fan του οικοσυστήματος της Apple, τότε σου προτείνουμε να επιλέξεις μία μαγνητική μονάδα ταχείας φόρτισης η οποία μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα περισσότερες από μία συσκευές. H Belkin σου προτείνει το κορυφαίο BOOST↑CHARGE PRO 3-in-1 Wireless Charging Pad, το οποίο φορτίζει ταυτόχρονα το iPhone, το Apple watch και τα AirPods σου. Έτσι, όλα τους θα είναι πάντα έτοιμα για χρήση.

4. Μην αμελείς να διατηρείς το γραφείο σου πάντα τακτοποιημένο!

Η καθημερινή τακτοποίηση του γραφείου είναι το ήμισυ στην οργάνωσή του. Αφού λοιπόν ολοκληρώσεις τις εργασίες σου σε αυτό, μην παραλείψεις να το τακτοποιήσεις. Έτσι, την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις σε αυτό, ο χώρος σου θα είναι ξανά όμορφος και λειτουργικός.

+1. Οργάνωσε το γραφείο και τη σκέψου σου με την κατάλληλη μουσική!

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να μπεις στην διαδικασία να οργανώσεις καλύτερα το γραφείο, είναι για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η κατάλληλη μουσική. Φόρα λοιπόν τα αγαπημένα σου ακουστικά Belkin από τη νέα True Wireless σειρά της και απόλαυσε την αγαπημένη σου playlist για συγκέντρωση, καθώς και κλήσεις με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Οργάνωση γραφείου: 4+1 ιδέες που θα την απογειώσουν»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο
BELKIN blog.