Μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone. Έκανες τη μετάβαση από την Android σε iOS και σε έχει κυριεύσει το άγχος όσον αφορά τα αρχεία σου; Μην ανησυχείς, η μεταφορά δεδομένων από Andorid σε iPhone είναι μια αρκετά απλή, ασφαλής και γρήγορη διαδικασία. Το βασικότερο όμως είναι πως είναι κάτι το υλοποιήσιμο άμεσα και εύκολα, αρκεί να ακολουθήσεις τις κάτωθι οδηγίες. Δες παρακάτω το πώς να υλοποιήσεις τη διαδικασία, βήμα προς βήμα.

Πριν τη μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone

Προτού να βάλεις μπροστά τη μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone, έλεγξε ότι:

  • Η Android συσκευή σου είναι συνδεδεμένη στο Wi-Fi.
  • Αμφότερες οι συσκευές είναι στο ρεύμα.
  • Τα δεδομένα που θες να μεταφέρεις (μαζί και το περιεχόμενο της Micro SD – αν υπάρχει) δεν ξεπερνούν τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone.

Μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone άμεσα και απλά μέσω ενός app

Η Apple προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες της, δημιούργησε το application «Μετάβαση σε iPhone» κάνοντας τη μεταφορά δεδομένων ευκολότερη από ποτέ.

  1. Εκκίνησε το iPhone και τοποθέτησέ το κοντά στην Android συσκευή.
  2. Εφάρμοσε πιστά τις οδηγίες διαμόρφωσης στην οθόνη του iPhone.
  3. Πάτησε «Διαμόρφωση χειροκίνητα» στην οθόνη Γρήγορης έναρξης και ακολούθησε τις οδηγίες.
  4. Εντόπισε την επιλογή «Εφαρμογές και δεδομένα» και κάνε κλικ στη Μετακίνηση δεδομένων από Android».
  5. Άνοιξε την Android συσκευή και κάνε download και install το app «Μετάβαση σε iOS». Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα του Android για να σαρώσεις τον κωδικό QR από το iPhone και να ανοίξεις το Google Play Store.
  6. Στo iOS περίμενε έως ότου να εμφανιστεί η οθόνη «Μετακίνηση από Android» και πάτα συνέχεια. Εντός ολίγου θα κάνει την εμφάνιση του ένας εξαψήφιος κωδικός.
  7. Πληκτρολόγησε τον κωδικό στο Android.
  8. Το iPhone θα δημιουργήσει ένα προσωρινό δίκτυο Wi-Fi. Όταν λάβεις το σχετικό μήνυμα, πάτα «Σύνδεση» ώστε να μπείς σε αυτό το δίκτυο και περίμενε να εμφανιστεί η οθόνη «Μεταφορά δεδομένων».
  9. Επίλεξε τα αρχεία που θες να μεταφέρεις και πάτησε συνέχεια. Κράτα τις συσκευές σου τη μία κοντά στην άλλη και στο ρεύμα και περίμενε μέχρι να ολοκληρωθεί η γραμμή φόρτισης στο iPhone. Η μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone μπορεί να διαρκέσει αρκετά, ανάλογα τον όγκο δεδομένων.
  10. Πάτα «Τέλος» στο Android ενώ στο iPhone επίλεξε «Συνέχεια». Κατόπιν, ακολούθησε τα βήματα στην οθόνη, για να ολοκληρώσεις τη μεταφορά.
  11. Βεβαιώσου ότι μετέφερες όλα τα επιθυμητά δεδομένα. Αν όλα είναι όπως τα περίμενες, συγχαρητήρια! Η μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone ήταν επιτυχής!

Τι αρχεία περιλαμβάνει η μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone

Η μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα: ιστορικό μηνυμάτων, φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, άλμπουμ φωτογραφιών, αρχεία και φακέλους, ρυθμίσεις οθόνης, σελιδοδείκτες διαδικτύου, ρυθμίσεις προσβασιμότητας, λογαριασμούς Mail και ημερολόγια. Αν διαθέτετε εφαρμογές που είναι διαθέσιμες τόσο στο App store όσο και στο Google Play τότε μπορούν να μετακινηθούν κι αυτές.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone: O ευκολότερος τρόπος»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στo Belkin blog.