Magsafe φορτιστής, η ιδανική επιλογή για την ευκολότερη, την ταχύτερη και την απροβλημάτιστη φόρτιση της ολοκαίνουργιας Apple συσκευής σου. Απλά τοποθέτησε πάνω του το νέο iPhone σου από τη σειρά 12 και άστο να αναλάβει τη φόρτισή του. Πώς όμως λειτουργεί στην πράξη και γιατί αξίζει να τον προτιμήσεις από έναν συμβατικό φορτιστή; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Ποια είναι η καινοτομία που προσφέρει ο φορτιστής MagSafe;

Ο MagSafe φορτιστής λειτουργεί όπως και ένας συμβατικός ασύρματος φορτιστής smartphone. Η μεγάλη καινοτομία του ωστόσο είναι ότι δεν απαιτεί να τοποθετήσεις πάνω του το κινητό σου στο σωστό σημείο για να το φορτίσεις, καθώς εκείνος το βρίσκει… από μόνος του. Είναι εξοπλισμένος με μαγνητική τεχνολογία, η οποία φροντίζει ώστε το iPhone σου να «κολλά» πάνω του με απόλυτη ακρίβεια στο σωστό σημείο, ακριβώς όπως δύο μαγνήτες κολλούν μεταξύ τους. Έτσι, εξασφαλίζει τέλεια ευθυγράμμιση και φόρτιση με μέγιστη απόδοση!

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει όμως ένας φορτιστής MagSafe δε σταματούν εδώ. Πρόκειται για μία λύση που εξασφαλίζει απόλυτα σταθερή ευθυγράμμιση ό,τι και αν συμβεί, καθώς «δεν καταλαβαίνει» κυριολεκτικά τίποτα από τυχόν κουνήματα. Φυσικά, από τη στιγμή που θα ακουμπήσεις το iPhone πάνω του, δε θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ούτε για το αν το καλώδιο κάνει επαφή, ούτε για το αν φορτίζει σωστά ούτε και για το αν φθείρεται η θύρα.

H Belkin δίνει νέα διάσταση στη MagSafe τεχνολογία

Ένας παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης όπως η Belkin, ο #1 κατασκευαστής εξωτερικών αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης, έρχεται να δώσει νέα διάσταση στις MagSafe συμβατές συσκευές της Apple. Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς και γι’ αυτό η Belkin δημιούργησε μία πλήρη γκάμα ασύρματων φορτιστών που είναι σχεδιασμένοι για να φορτίζουν με μαγνητικά ευθυγραμμισμένη ασύρματη φόρτιση τα νέα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Η γκάμα της είναι συμβατή και με AirPods Pro ή με iPhone 8 και νεότερα μοντέλα (χωρίς μαγνητική ευθυγράμμιση).

Ποιος είναι ο MagSafe φορτιστής της Belkin που ταιριάζει στις ανάγκες σου;

Απόλαυσε τη μαγεία της MagSafe τεχνολογίας με την αυτόματη ευθυγράμμιση και εφαρμογή στην πλάτη της iPhone συσκευής σου. Η Belkin δημιούργησε για σένα λύσεις όπως:

Χάρη στον πρωτότυπο σχεδιασμό του, σου επιτρέπει να το τοποθετήσεις στη βάση είτε κάθετε είτε οριζόντια. Έτσι, μπορείς να συνεχίσεις το τηλέφωνό σου ακριβώς όπως θέλεις κατά την διάρκεια της φόρτισης. Εκτός από μαύρο χρώμα, αυτός ο magsafe φορτιστής είναι διαθέσιμος και σε λευκό.

Αυτός ο MagSafe φορτιστής λειτουργεί παράλληλα και ως μαγνητική βάση τηλεφώνου, ιδανική για λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Διαθέτει μάλιστα τεχνολογία αναγνώρισης του προσώπου σου, η οποία και ακολουθεί τις κινήσεις του όσο εσύ τραβάς βίντεο.

Η τεχνολογία MagSafe επεκτείνεται και στα powerbanks, όπως το μοντέλο αυτό ισχύος 2500 mAh που κουμπώνει μαγνητικά στα iPhone της σειράς 12. Έτσι, σου προσφέρει ένα ταχύτατο boost, χωρίς να μπλοκάρει τη κάμερα του όσο βρίσκεσαι on-the-go. Θα το βρεις και σε λευκό.

Αυτή η εξαιρετικά πρακτική 3 σε 1 βάση με τεχνολογία MagSafe σου προσφέρει την δυνατότητα ταυτόχρονης ασύρματης φόρτισης για το iPhone, το Apple Watch και τα AirPods σου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό; Δες την και σε λευκό.

Και οι λύσεις MagSafe ασύρματης φόρτισης της BELKIN με MFi πιστοποίηση για συμβατότητα με το οικοσύστημα της Apple δε σταματούν εδώ. Ανακάλυψε όλα τα νέα μαγνητικά αξεσουάρ της εταιρείας εδώ και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Magsafe φορτιστής: Η πιο σύγχρονη λύση ασύρματης φόρτισης»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog