Μαγνητική βάση κινητού iPhone, απαραίτητη για την ασφαλή τοποθέτηση, τη σωστή στήριξή, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις τη φόρτισή του στο σπίτι, το γραφείο ή το αυτοκίνητο. Ποιες είναι όμως εκείνες οι προτάσεις της αγοράς που θα σε… μαγνητίσουν με την καινοτομία, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους; Η Belkin, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης που κάνει την διαφορά στον τομέα της κατασκευής αξεσουάρ για smart συσκευές, σου προτείνει τις ιδανικές για κάθε ανάγκη σου. Αν λοιπόν είσαι κάτοχος iPhone της σειράς 12 ή 13, τότε δεν έχεις παρά να τις ανακαλύψεις. Είσαι έτοιμος; Πάμε!

1. Μαγνητική βάση iPhone για το σπίτι με δυνατότητα φόρτισης

Η πρότασή μας: BOOST↑CHARGE™ PRO 2-in-1 Wireless Charger Stand with MagSafe

Αυτή είναι η μαγνητική βάση iPhone που το διάσημο περιοδικό Rolling Stone χαρακτήρισε «μπροστά από την εποχή της». Άκρως βολική και με compact μέγεθος, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί και να φορτίζει ταυτόχρονα το iPhone και τα Air Pods σου. Χάρη στο μοντέρνο της design με το στρογγυλεμένο περίγραμμα, δείχνει εξαιρετικά καλαίσθητη. Επιπλέον, εξοικονομεί χώρο από μπερδεμένα καλώδια φορτιστών. Από την πλευρά σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τη συσκευή ή τις συσκευές σου πάνω της και σε λίγη ώρα θα τις παραλάβεις με πλήρη φόρτιση. Στην περίπτωση που διαθέτεις και Apple Watch, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις την 3-in-1 εκδοχή της.

Ανακάλυψε το BOOST↑CHARGE™ PRO 2-in-1 Wireless Charger Stand with MagSafe εδώ και το BOOST↑CHARGE™ PRO 3-in-1 Wireless Charger with MagSafe εδώ.

2. Μαγνητική βάση iPhone για το αυτοκίνητο

Η πρότασή μας: Magnetic Car Vent Mount

μαγνητική βάση

Οδηγείς αυτοκίνητο; Τότε σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει τη σημασία της πλοήγησης σε μέρη και προορισμούς που δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ ξανά. Μία ποιοτική μαγνητική βάση αεραγωγού, όπως το Magnetic Car Vent Mount της Belkin, θα σε βοηθήσει να παρακολουθείς με ασφάλεια και ευκολία κάθε σου διαδρομή στο νέο σου iPhone. Η υψηλής ποιότητας κατασκευής σε συνδυασμό με το ανθεκτικό του κλιπ εξασφαλίζουν τη σταθερότητα της συσκευής σου ακόμα και κατά την διάρκεια διαδρομών με… αναταράξεις! Απλά, τοποθέτησε το κινητό σου πάνω στη βάση σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη και ξεκίνα να οδηγείς.

Ανακάλυψε το Magnetic Car Vent Mount εδώ.

3. Μαγνητική βάση iPhone για selfies και δημιουργία περιεχομένου

Η πρότασή μας: Magnetic Phone Mount with Face Tracking

μαγνητική βάση

Αγαπάς να βγάζεις selfies και να δημιουργείς περιεχόμενο για το Facebook, το Instagram και το TikTok σου; Μήπως σκέφτεσαι και να ξεκινήσεις vlogging στο YouTube κανάλι σου; Αυτή η μαγνητική βάση δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτές σου ακριβώς τις ανάγκες. Απλά τοποθέτησε το Magnetic Phone Mount with Face Tracking στο σημείο που εξυπηρετεί καλύτερα το πλάνο σου και η κεφαλή της θα ακολουθεί κάθε κίνησή σου σε γωνία 360ο. Συνδέεται δε απευθείας με τα προσωπικά σου social media, επιτρέποντάς σου να ανεβάζεις real-time το περιεχόμενό σου ή να πραγματοποιείς live streaming.

Ανακάλυψε το Magnetic Phone Mount with Face Tracking εδώ.

+1. Μαγνητική βάση iPhone για το γυμναστήριο

Η πρότασή μας: Magnetic Fitness Phone Mount

μαγνητική βάση

Οι καινοτομίες και οι έξυπνες προτάσεις της Belkin δεν τελειώνουν. Τώρα, μπορείς να τοποθετήσεις με ασφάλεια το iPhone σου πάνω σε εξοπλισμό γυμναστηρίου, σε μαγνητικές επιφάνειες εσωτερικού χώρου ή σε χειρολαβές χάρη στο νέο Magnetic Fitness Phone Mount. Χρησιμοποίησέ το για να βλέπεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο από οποιαδήποτε γωνία όσο γυμνάζεσαι ή πραγματοποιείς τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλησιάσεις το iPhone σου στη βάση και εκείνο θα κουμπώσει άριστα.

Ανακάλυψε το Magnetic Fitness Phone Mount εδώ.

Η τεχνολογία MagSafe της Apple συναντά την καινοτομία της Belkin

Η Apple, η εταιρεία που ανέπτυξε την τεχνολογία MagSafe και την ενσωμάτωσε στον σχεδιασμό των νεών της iPhone, συνεργάζεται με τη Belkin, τον κορυφαίο κατασκευαστή ασύρματων αξεσουάρ για την δημιουργία μαγνητικών βάσεων που κάνουν την διαφορά. Επίλεξε αυτή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου μέσα από τη νέα Belkin MagSafe γκάμα. Έτσι, θα απολαμβάνεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της iPhone συσκευής σου όπου και αν βρίσκεται, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Μαγνητική βάση κινητού iPhone: 3+1 προτάσεις για κάθε σου ανάγκη»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.