Λίστα διακοπών: Τι περιλαμβάνει; Η στιγμή της ξεκούρασής σου πλησιάζει. Βόλτες, χαλάρωση και μοναδικές εμπειρίες με τους δικούς σου ανθρώπους σε περιμένουν για να τις ζήσεις. Πριν φύγεις όμως, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί όλα εκείνα τα απαραίτητα πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις χαρούμενος και ασφαλής κατά την διάρκειά τους. Ποια είναι αυτά; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Αυτά είναι τα 8+1 πράγματα που περιλαμβάνει η λίστα διακοπών σου

1. Τα ρούχα και τα παπούτσια σου

Το προφανές νούμερο ένα στη λίστα διακοπών σου δεν είναι άλλο από τα ρούχα. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις «έξυπνες» επιλογές που συνδυάζονται μεταξύ τους, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χώρο στη βαλίτσα. Όσον αφορά τα παπούτσια δε, καλύτερα να μην το παρακάνεις. Ένα ζευγάρι παντόφλες για την παραλία και ένα ζευγάρι για τις καθημερινές σου βόλτες αρκούν.

2. Προϊόντα ατομικής περιποίησης & υγιεινής

Είναι σημαντικό να προμηθευτείς όσα περισσότερα από αυτά μπορείς πριν από την αναχώρηση σου. Έτσι, θα είσαι απόλυτα εξασφαλισμένος και δε θα χρειαστεί να ψάχνεις το οτιδήποτε τελευταία στιγμή. Πρόσθεσε λοιπόν στη λίστα διακοπών σου οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, χτένα, σαμπουάν, αποσμητικό, άρωμα, αντισηπτικά μαντηλάκια και φυσικά τα καλλυντικά σου.

3. Το ‘’kit παραλίας’’

Μαγιό, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, σαγιονάρες, ρακέτες: αυτά είναι τα βασικά «αξεσουάρ παραλίας» για να απολαύσεις το μπάνιο σου στο έπακρο. Εάν μάλιστα έχεις και αρκετό χώρο στις αποσκευές σου, πρόσθεσε στη λίστα διακοπών σου σου μία ομπρέλα και ξαπλώστρες παραλίας.

4. Το βιβλίο που θα τελειώσεις στην παραλία

Η παραλία είναι ίσως το πιο ιδανικό μέρος για να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο. Στις αποσκευές των καλοκαιρινών σου διακοπών λοιπόν, φρόντισε να υπάρχει λίγος χώρος για ένα μυθιστόρημα ή για ένα βιβλίο γνώσεων. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τρόπο να χαλαρώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

5. Ένα mini φαρμακείο

Επειδή προϋπόθεση για τις καλές διακοπές είναι πάνω από όλα η φροντίδα της υγείας μας, φρόντισε να οργανώσεις ένα kit με τα απαραίτητα: αλοιφή για τσιμπήματα, οινόπνευμα, παυσίπονο, αποστειρωμένες γάζες, θερμόμετρο, και επιθέματα για εγκαύματα. Με αυτό το τρόπο, μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα τυχόν μικροπροβλήματα που ίσως προκύψουν.

6. Το powerbank σου

Διακοπές σημαίνει ατελείωτες ώρες στη παραλία και βόλτες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι πάντα εξοπλισμένος με ένα αξιόπιστο powerbank που θα κρατά τις συσκευές σου πάντα φορτισμένες. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου μέσα από την κορυφαία γκάμα powerbanks της Belkin.

7. Aσύρματα ακουστικά

Η αγαπημένη σου μουσική δεν μπορεί να λείπει από τις διακοπές σου. Μην ξεχάσεις λοιπόν τα ακουστικά σου, για εκείνες τις στιγμές που θα χαλαρώνεις στη παραλία. Για περισσότερη ελευθερία, επέλεξε ασύρματα ακουστικά με μεγάλη αυτονομία. Τα SOUNDFORM™ Freedom έχουν δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, καθώς φτάνουν μέχρι και τις 36 ώρες αυτόνομης χρήσης συνολικά.

8. Προστασία για τις οθόνες των συσκευών σου

Διακοπές χωρίς τις αγαπημένες σου συσκευές δε γίνονται. Πάρε λοιπόν μαζί το κινητό, το tablet και το laptop σου, χωρίς το άγχος μήπως χτυπήσουν κάπου. Η BELKIN δημιούργησε για σένα μια πλήρη γκάμα προϊόντων προστασίας οθόνης που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το peace of mind σου στο maximum.

+1. Φορτιστής αυτοκινήτου, ένα ακόμα απαραίτητο gadget της λίστας διακοπών σου

Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές οδικώς, τότε ο φορτιστής αυτοκινήτου δε μπορεί να λείπει από τη λίστα σου. Έτσι, το smartphone σου δεν πρόκειται να μείνει από μπαταρία, ακόμα και αν η φωνητική πλοήγηση λειτουργεί συνεχώς. Κι αν το ταξίδι με το αυτοκίνητο περιλαμβάνει και την παρέα σου, τότε καλό θα ήταν ο φορτιστής να διαθέτει δύο θύρες για ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών. Σε κάθε περίπτωση, ο BOOST↑CHARGE™ Dual Car Charger with PPS 37W είναι η λύση που ψάχνεις.

Οι διακοπές σου δεν πρέπει να έχουν περιορισμούς. Γιατί να έχει η λίστα τους;

Όλες οι διακοπές μας, είτε χειμερινές είτε καλοκαιρινές, έχουν ένα σκοπό: να μας κάνουν να νιώθουμε καλά, χωρίς περιορισμούς. Γι’ αυτό λοιπόν, πρόσθεσε στη λίστα διακοπών σου ό,τι σε κάνει χαρούμενο, χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι περιττό. Μόνη προϋπόθεση; Να μπορείς να το… μετακινήσεις! Και μην ξεχνάς: τίποτα δεν κάνει πιο ξεχωριστές τις στιγμές σου από… την καλή σου διάθεση. Πριν φύγεις λοιπόν, άδειασε το μυαλό από περιττές σκέψεις και απόλαυσε τις ημέρες αυτές στο maximum.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Λίστα διακοπών: Τι περιλαμβάνει»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog!