Κρυστάλλινος ήχος 24/7, το όνειρο και η επιθυμία κάθε music lover – και όχι μόνο. Αν η μουσική είναι η ζωή σου, ή τουλάχιστον μέρος της, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις σωστές συσκευές που θα σου τον προσφέρουν. Η Belkin, γνωρίζοντας άριστα τις ανάγκες της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας σου, δημιούργησε για σένα εκείνες τις λύσεις που θα κάνουν την διαφορά στην καθημερινότητά σου.

1. Κρυστάλλινος ήχος στο σπίτι με SOUNDFORM Elite

Αναζητάς το ιδανικό έξυπνο ηχείο για το σπίτι; Το SOUNDFORM™ ELITE Hi-Fi Smart Speaker, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Belkin με την Devialet, δημιουργήθηκε για να σου προσφέρει αυτό που ζητάς και κάτι παραπάνω. Η εξαιρετική ακουστική αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με το βραβευμένο design της Belkin συνθέτουν ένα πανέμορφο έξυπνο ηχείο, ικανό να γεμίσει οποιοδήποτε δωμάτιο με δυνατό και κρυστάλλινο ήχο! Μπορείς μάλιστα να το συνδέσεις και με άλλα ηχεία στο σπίτι, έτσι ώστε να απολαμβάνεις την απόλυτη surround εμπειρία ήχου μέσω Wi-Fi. Τα πλεονεκτήματά του ωστόσο δε σταματούν εδώ, καθώς είναι και το μόνο στην αγορά που λειτουργεί και ως ασύρματος φορτιστής 10W. Φυσικά, ανάλογα με το μοντέλο, ενσωματώνει Google Assistant ή Amazon Alexa. Έτσι, μπορείς να το χειριστείς εύκολα, απλά με μία σου λέξη.

Ανακάλυψε το σε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και ψηφιακών βοηθών:

2. Κρυστάλλινος ήχος στο γραφείο ή σε μικρούς χώρους με BOOSTCHARGEWireless Charging Stand + Speaker

Μπορεί ο κρυστάλλινος να προσφερθεί από ένα μικρό ηχείο; Η Belkin απαντά ξεκάθαρα «ναι»! Στην περίπτωση που η υψηλή ένταση δεν είναι το ζητούμενό σου, τότε σου προτείνουμε το BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand + Speaker. Δημιουργήθηκε για σένα που το χρειάζεσαι στο γραφείο ή στο κομοδίνο σου για να δίνεις ένταση στη λίστα αναπαραγωγής, τα podcasts ή τα αγαπημένο σου βίντεο. Απλά τοποθέτησε το smartphone σου πάνω του σε οριζόντια ή κάθετη θέση και απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Παράλληλα με τη λειτουργία ακρόασης, προσφέρει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης έως και 10W σε όλες τις συσκευές που είναι συμβατές με το πρότυπο Qi. Είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα:

3. Κρυστάλλινος ήχος παντού με SOUNDFORM™ Freedom

κρυστάλλινος ήχος

Τα ασύρματα ακουστικά αποτελούν ένα αναπόσπαστο πλέον gadget της καθημερινότητάς σου. Οι επιλογές σου είναι πραγματικά πολλές, όμως εκείνες που αξίζουν είναι μετρημένες. Αν ο απόλυτος κρυστάλλινος ήχος είναι το ζητούμενό σου, τότε τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds είναι η top επιλογή σου. Φόρεσέ τα οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και απόλαυσε τα αγαπημένα σου τραγούδια με όλες τις ηχητικές τους λεπτομέρειες. Ξεχωρίζουν για το βαθύ τους μπάσο, αλλά και ταυτόχρονα για την καθαρή τους απόδοση σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Η δε προηγμένη ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου και τα διπλά τους μικρόφωνα εγγυώνται κορυφαία ποιότητα κλήσεων. Τα ακουστικά ξεχωρίζουν και για την αυτονομία 8 ωρών με μία μόνο φόρτιση, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε 28 ώρες συνολικά με φόρτιση απευθείας από τη θήκη φόρτισής τους. Πρόκειται μάλιστα για ένα από τα πρώτα third-party αξεσουάρ που συνεργάζονται με το δίκτυο Apple Find My network. Έτσι, μπορείς να παρακολουθείς και να εντοπίζεις τη θήκη φόρτισής τους απευθείας από το κινητό σου. Θα τα βρεις σε δύο χρωματικές εκδοχές:

+1. Κρυστάλλινος ήχος για παιδιά με SOUNDFORM™ MINI WIRELESS ON-EAR HEADPHONES

Πλέον, ο κρυστάλλινος ήχος γίνεται υπόθεση και των μικρών μας φίλων. Η Belkin, ο κορυφαίος κατασκευαστής third-party αξεσουάρ, δημιούργησε αποκλειστικά για κείνους τα νέα SOUNDFORM™ MINI WIRELESS ON-EAR HEADPHONES. Χάρη στον περιορισμό των 85dB, προστατεύουν τα ευαίσθητα αυτιά τους από τους υψηλής έντασης ήχους. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες, έτσι ώστε να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική όλη μέρα. Είναι επίσης ιδανικά για εξ’ αποστάσεων μάθηση, καθώς διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο. Επίλεξε το ιδανικό χρώμα για το αγόρι ή το κορίτσι που θα τα χαρίσεις ανάμεσα από τρεις επιλογές:

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Κρυστάλλινος ήχος με την ποιότητα της Belkin»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.