Καλώδιο φόρτισης: ποιο είναι το ιδανικό για να καλύψει άριστα τις ανάγκες σου; Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς στο maximum τις επιδόσεις φόρτισης του νέου σου τηλεφώνου, τότε θα χρειαστεί να συνοδεύσεις την αγορά του με το κατάλληλο. Ποιο είναι αυτό; Στο κείμενο που ακολουθεί, σου έχουμε όλα τα βήματα για να το εντοπίσεις και να το επιλέξεις!

Καλώδιο φόρτισης: Τα 5 βήματα για να επιλέξεις το κατάλληλο

1. Εντόπισε τη σωστή συμβατότητα θυρών

Τι θύρα έχει η συσκευή σου και τι θύρα η συσκευή στην οποία θα συνδέσεις το καλώδιο φόρτισης; Πριν προχωρήσεις στην επιλογή του, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις αυτές τις βασικές λεπτομέρειες. Έτσι, θα επιλέξεις το σωστό, μέσα από την κορυφαία συλλογή της Belkin. Οι συνδυασμοί θυρών; Πραγματικά άπειροι. Εδώ θα βρεις καλώδια όπως USB-A σε Micro-USB, USB-C σε USB-C, USB-C σε Lightning, USB-A σε Lightning και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

2. Είναι καλώδιο ταχείας φόρτισης;

Πλέον, όλο και περισσότερες smart συσκευές κινητών και tablets προσφέρουν την δυνατότητα ταχείας φόρτισης. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υποστηρίζονται από το κατάλληλο καλώδιο. Το BOOST↑CHARGE™ PRO Flex USB-C to USB-C εγγυάται την ταχεία φόρτιση μιας συσκευής Samsung S21 από το 0 στο 50% μέσα σε 26 λεπτά. Το δε αντίστοιχο καλώδιο φόρτισης για iPhone και iPad φορτίζει το iPhone 12 από το 0 στο 50% μέσα σε 25 λεπτά.

3. Τι μήκος καλωδίου φόρτισης χρειάζεσαι;

Θέλεις να σκρολάρεις στην οθόνη του smartphone ή του tablet σου όσο παρακολουθείς τηλεόραση στον καναπέ, αλλά το καλώδιο φόρτισης δε φτάνει στην πρίζα και η μπαταρία του τελειώνει; Κανένα πρόβλημα! Στην πλούσια γκάμα της Belkin θα βρεις καλώδια φόρτισης σε τρία πρακτικά μήκη: 1m, 2m και 3m. Έτσι, θα συνδέεσαι και θα φορτίζεις με άνεση τη συσκευή σου από οπουδήποτε θέλεις.

4. Προτίμησε καλώδιο φόρτισης με υψηλή αντοχή

Ένα συμβατικό καλώδιο φόρτισης φθείρεται με τη χρήση και το χρόνο. Αυτό όμως δε συμβαίει με τις νέες σειρές Flex και PRO Flex της Belkin. Τα καλώδια σιλικόνης BOOST↑CHARGE™ Flex διαθέτουν 25 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τα συμβατικά. Σχεδιασμένα με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη, δεν τσακίζουν, δε μπερδεύονται και δε φθείρονται. Τα δε καλώδια BOOST↑CHARGE™ PRO Flex διαθέτουν διπλή πλέξη εξωτερικά, για 30 φορές μεγαλύτερη αντοχή. Συνοδεύονται επίσης από μαγνητικό σύστημα οργάνωσης καλωδίου.

5. Εμπιστεύσου μόνο επώνυμους κατασκευαστές καλωδίων, όπως η Belkin

Με την ασφάλειά μας δεν παίζουμε! Ένα φθηνό καλώδιο φόρτισης είναι πολύ πιθανό να υπερθερμανθεί πιο εύκολα και να λιώσει τη μόνωση που το περιβάλλει, οδηγώντας ακόμα και σε βραχυκύκλωμα. Γι’ αυτό εμπιστευόμαστε μόνο επώνυμα καλώδια όπως της Belkin, η οποία διασφαλίζει την ποιότητά τους μέσα από συνεχείς ελέγχους.

Change the Way You Charge!

#betterwithbelkin

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Καλώδιο φόρτισης: Βρες αυτό που σου ταιριάζει»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.