Ηχεία σπιτιού: τι πρέπει να προσέξεις στην αγορά τους; Όλοι μας χρειαζόμαστε ηχεία για να απολαμβάνουμε τις μουσικές, τις ταινίες και τα βίντεο που αγαπάμε. Ωστόσο, με τόσες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, η επιλογή του κατάλληλου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση όσο ενδεχομένως νομίζεις. Ποια είναι λοιπόν όλα εκείνα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να επιλέξεις αυτό που θα καλύψει άριστα τις καθημερινές ανάγκες ψυχαγωγίας σου; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Ηχεία σπιτιού: Τα 7+1 βήματα για να επιλέξεις το ιδανικό

1. Επίλεξε ηχεία σπιτιού με Bluetooth

Πλέον, ο πιο σύγχρονος τρόπος για να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική στα ηχεία σπιτιού δεν είναι άλλος από την τεχνολογία Bluetooth. Έτσι, με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή, στο κινητό ή στην τηλεόρασή σου, θα στέλνεις τη μουσική σου στα ηχεία σου, χωρίς να χρειάζεσαι CD ή USB.

2. Καθόρισε τις ανάγκες σου

Σου αρέσει να βλέπεις ταινίες στο Home Cinema ή να παίζεις παιχνίδια; Ένα σετ πολυκάναλων ηχείων 5.1 ή 7.1 είναι η κλασική λύση. Αν πάλι θέλεις να απολαμβάνεις μουσική, τότε χρειάζεσαι ηχεία τύπου 2.1. Φυσικά, υπάρχει και η νέα all around επιλογή που ακούει στο όνομα SOUNDFORM ELITE SPEAKER. Πρόκειται για μία μικρή, αλλά πανίσχυρη συσκευή που σου χαρίζει ήχο υψηλής πιστότητας, όποια και αν είναι η ανάγκη σου.

3. Έχεις ανακαλύψει την δύναμη του Google Assistant ή του Amazon Alexa;

Δώσε εντολές στο έξυπνο σπίτι σου, πραγματοποίησε κλήσεις, στείλε μηνύματα ή ρώτα την ώρα, απλά… μιλώντας! Το νέο SOUNDFORM ELITE SPEAKER της BELKIN υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο μέσω Google Assistant ή Amazon Alexa. Έτσι, θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια σε αναζητήσεις ή στην διαχείριση του έξυπνου σπιτιού και των συσκευών σου.

4. Το ξέρουμε ότι δε σου αρέσουν τα πολλά καλώδια…

Σε αυτό τον τομέα, δε χρειάζεται συζήτηση! Ακόμα και τα καλύτερα σετ πολυκάναλων ηχείων δε μπορούν να ανταγωνιστούν το SOUNDFORM ELITE SPEAKER. Πες αντίο στα πολλά καλώδια και στις πολύπλοκες εγκαταστάσεις στο σαλόνι σου, αντικαθιστώντας τες με αυτό το minimal κομψοτέχημα. Χάρη στο compact μέγεθός του, ταιριάζει κυριολεκτικά παντού. Θα το βρεις σε δύο χρώματα: λευκό ή μαύρο.

5. Ηχεία σπιτιού και ασύρματος φορτιστής μαζί. Γίνεται;

Οι εκπλήξεις της BELKIN δε σταματούν. Το SOUNDFORM ELITE SPEKER ενσωματώνει βάση ασύρματης ταχείας φόρτισης 10W για το συμβατό Android ή iOS smartphone σου (πρωτόκολλο Qi), με την ακύρωση δονήσεων να εξασφαλίζει τη σταθερότητα στην τοποθέτηση της συσκευής σου.

6. Τοποθέτησε ηχεία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου

Θέλεις να ακούς την ίδια μουσική σε κάθε χώρο του σπιτιού σου; Τοποθέτησε το SOUNDFORM ELITE SPEAKER ή οποιοδήποτε έξυπνο ηχείο με Google Assistant σε κάθε δωμάτιο και απόλαυσε μία ανεπανάληπτη surround εμπειρία ήχου.

7. Προτίμησε ηχεία σπιτιού με εγγύηση!

Τα ηχεία σπιτιού που θα επιλέξεις πρέπει να είναι αξιόπιστα. Γι’ αυτό, πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά σου, έλεγξε πρώτα την εγγύησή τους. Στη BELKIN, είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα. Γι’ αυτό σου προσφέρουμε περιορισμένη εγγύηση 2 ετών με κάθε αγορά SOUNDFORM ELITE SPEAKER.

+1. Ποιο είναι το budget σου για ηχεία σπιτιού;

Το budget αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «φίλτρα» που θα σε οδηγήσουν στην τελική σου αγορά. Πριν λοιπόν εξετάσεις τις διαθέσιμες επιλογές σου, είναι σημαντικό να το καθορίσεις. To SOUNDFORM ELITE SPEAKER είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε τιμή που κάνει την διαφορά στην κατηγορία της. Βρες τον κοντινότερό σου συνεργάτη BELKIN εδώ.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Ηχεία σπιτιού: Τι πρέπει να προσέξεις στην αγορά τους»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.