iPhone 15 & 15 Pro: Η νέα σειρά smartphones της Apple είναι εδώ και εξοπλίζεται για πρώτη φορά με θύρα USB Type C. Πρόκειται για μία σημαντική αλλαγή στα best-seller μοντέλα της αγοράς, η οποία τους προσθέτει μερικά ακόμα πλεονεκτήματα. Τί είναι όμως το USB-C στην πράξη και γιατί αποτελεί ένα πολύτιμο upgrade; Πάμε να τα δούμε αναλυτικά στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Τι είναι USBC;

Το USB-C είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο που επιτρέπει τη φόρτιση, τον συγχρονισμό δεδομένων και την αναπαραγωγή ήχου και βίντεο. Πλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 διαθέτουν υποδοχή USB-C. Έτσι, μέσω αυτής, μπορούν να φορτίζονται και να συνδέονται με διάφορες συσκευές από το Apple οικοσύστημά σας όπως Mac, iPad, AirPods Pro (2ης γενιάς), εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης και οθόνες.

Οι τεχνολογίες USBC των νέων μοντέλων Iphone 15

  • iPhone 15 Pro με θύρα USB Type C 3.0

Το iPhone 15 Pro είναι το πρώτο iPhone που υποστηρίζει θύρα USB Type C 3.0. Η θύρα αυτού του τύπου, κορυφαία στο είδος της, κάνει τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και τις επαγγελματικές ροές εργασίας πιο γρήγορες από ποτέ.

Μοντέλα iPhone που εξοπλίζονται με USB Type C 3.0: iPhone 15 Pro & Pro Max

  • iPhone 15 με θύρα USB Type C 2.0

Τα μοντέλα iPhone 15 εξοπλίζονται με νέα σύνδεση USB-C 2.0. Έτσι, μπορείς να φορτίζεις το Mac ή το iPad σου με το ίδιο καλώδιο που χρησιμοποιείς για τη φόρτιση του iPhone 15.

Μοντέλα iPhone που εξοπλίζονται με USB Type C 2.0: iPhone 15 & 15 Plus.

Καλώδια & αξεσουάρ για iPhone 15 με θύρα USB Type C από την Belkin

Απόκτησες ή σκέφτεσαι να αποκτήσεις το νέο σου iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ή 15 Pro Max; Συνόδευσε την αγορά σου με τα κορυφαία καλώδια και αξεσουάρ της Belkin. Η εταιρεία μας, κορυφαίος συνεργάτης της Apple, δημιουργεί συνεχώς νέες λύσεις που αναβαθμίζουν τη συνδεσιμότητα, τη φόρτιση της συσκευής σου, αλλά και την ψυχαγωγία σου. Ανάμεσα στα προϊόντα που ξεχωρίσαμε για σένα περιλαμβάνονται:

Πρόκειται για εξαιρετικά ανθεκτικά και εύκαμπτα καλώδια φόρτισης. Περιλαμβάνουν μαγνητικό σύστημα οργάνωσης καλωδίων. Διατίθενται σε τρία μεγέθη, 1m, 2m ή 3m και σε τέσσερα χρώματα.

Αυτά είναι τα κορυφαία ενισχυμένα πλεκτά καλώδια USB-C σε USB-C της Belkin. Εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ προσφέρουν ταχεία φόρτιση.

Για να φορτίζεις το iPhone ή το iPad σου με τον πανίσχυρο και εύκολο στη μεταφορά φορτιστή τοίχου 20W USB-C.

Αν αναζητάς μία αξιόπιστη εναλλακτική στα ασύρματα ακουστικά σου, τότε μόλις τη βρήκες. Τα SOUNDFORM™ HEADPHONES με θύρα USB Type C από τη Belkin σου προσφέρουν τέλεια εφαρμογή για τέλειο ήχο, ενώ δε σταματούν να λειτουργούν ποτέ.

Αυτός ο αντάπτορας USB-C είναι η ιδανική λύση για φόρτιση και ήχο, όσο εσύ βρίσκεσαι εν κινήσει. Απλά σύνδεσέ τον και είσαι έτοιμος!

Iphone 15 USB Type C

Χάρη στα 20,000 mAh του, αυτπό το power bank σου επιτρέπει να φορτίζεις το iPhone 15 σου με θύρα USB-C όπου και αν βρίσκεσαι: στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή on-the-go.

Εμπιστεύσου την ποιότητα Belkin!

Φυσικά, οι προτάσεις της Belkin σε καλώδια και αξεσουάρ δε σταματούν εδώ. Ανακάλυψε τα online στο www.belkingreece.com ή ζήτησέ τα με το όνομά τους στο κοντινότερό σου κατάστημα με προϊόντα Belkin. Θα το βρεις εδώ.