Ηχεία Bluetooth για κινητά, tablets, υπολογιστές και smart τηλεοράσεις, η ιδανική λύση για να απολαμβάνεις ήχο και μουσική υψηλής ποιότητας στο χώρο σου με το πάτημα ενός κουμπιού της συσκευής σου. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια κατακτούν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των tech lovers, διευρύνοντας με γρήγορους ρυθμούς το μερίδιό τους στην αγορά ηχοσυστημάτων. Μάλιστα, τα πιο νέα μοντέλα της αγοράς, όπως το SOUNDFORM ELITE της BELKIN, προσφέρουν ακόμα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως:

  • Πιο υψηλή απόδοση ήχου
  • Μοντέρνο compact σχεδιασμό
  • Ενσωμάτωση smart βοηθών όπως Google Assistant, Amazon Alexa και Apple Siri
  • Δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού.

Ηχεία Bluetooth για κινητά: Τα 5+1 βήματα για να επιλέξεις το καλύτερο για σένα

Αν λοιπόν κι εσύ αναζητάς τα καλύτερα ηχεία Bluetooth για κινητά που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες σου, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις το άρθρο που ετοιμάσαμε για σένα. Ακολούθησε τα tips που σου προτείνουμε και προχώρησε στην ιδανική αγορά με βάση τις ανάγκες σου.

1. Δώσε έμφαση στην ποιότητα του ήχου

Το πρώτο και πιο βασικό κριτήριο για να επιλέξεις ηχεία Bluetooth για κινητά είναι η ποιότητα του ήχου τους. Πρέπει να είναι αρκετά δυνατή έτσι ώστε να γεμίζει το δωμάτιό σου με άνεση. Το νέο SOUNDFORM ELITE, με τεχνολογία Devialet, προσφέρει δυνατό και καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ η διάταξη διπλού woofer χαρίζει βαθιά μπάσα χωρίς δονήσεις.

2. Ερωτεύσου ηχεία Bluetooth για κινητά για το εντυπωσιακό design τους

Ένα από τα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα προσέξεις στα ηχεία Bluetooth για κινητά είναι το design τους. Προτίμησε ηχεία που συνδυάζουν compact μέγεθος με μοντέρνο minimal σχεδιασμό, σε ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν άριστα στην αισθητική του χώρου σου. Σε αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία βασίζεται και ο σχεδιασμός του SOUNDFORM ELITE, το οποίο είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος για να ταιριάζει παντού και διαθέσιμο σε δύο χρώματα: λευκό ή μαύρο.

3. Κάνε streaming τα αγαπημένα σου tracks με όποιον τρόπο σε βολεύει

Προτιμάς να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου τραγούδια και poadcasts στη μνήμη του smartphone σου; Ή μήπως όλες σου οι playlists βρίσκονται πλέον στον προσωπικό σου Apple Music, YouTube Music, Tidal ή Spotify λογαριασμό; Ενεργοποίησε το μπλουτούθ του κινητού σου και απόλαυσε τη μουσική θέλεις, όπως και αν την έχεις αποθηκευμένη, στα ηχεία Bluetooth για κινητά.

4. Προτίμησε έξυπνα ηχεία Bluetooth για κινητά

Εκτός από ποιοτικά και εμφανίσιμα, τα ηχεία Bluetooth για κινητά μπορούν να αξιοποιηθούν στην διαχείριση του έξυπνου σπιτιού σου. Αρκετά από τα νέα μοντέλα της αγοράς, όπως το BELKIN SOUNDFORM ELITE, σου προσφέρουν υποστήριξη φωνητικού ελέγχου μέσω Google Assistant, η οποία και θα σου επιτρέψει να ελέγξεις εύκολα όλες τις έξυπνες συσκευές στο χώρο σου!

5. Απόλαυσε κρυστάλλινο ήχο, smart λειτουργίες και ασύρματη φόρτιση σε μία συσκευή!

Η BELKIN, o #1 κατασκευαστής εξωτερικών αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης παγκοσμίως, παρουσιάζει το SOUNDFORM ELITE. Αυτό είναι το πρώτο έξυπνο ηχείο που συνδυάζει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης 10W για το smartphone σου (πρωτόκολλο Qi). Εξοπλισμένο με τεχνολογία ακύρωσης δονήσεων, εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα στην τοποθέτηση της συσκευής σου.

+1.  Επισκέψου σήμερα τον κοντινότερό σου συνεργάτη BELKIN

Αναζητάς το καλύτερο από όλα τα ηχεία Bluetooth για κινητά που θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σου; Το SOUNDFORM ELITE θα σε κερδίσει σίγουρα χάρη στα πλεονεκτήματά του όπως:

  • Το κομψό design με δυνατότητα επιλογής σε λευκό ή μαύρο χρώμα
  • Η εξαιρετική απόδοση ήχου με τεχνολογία “Push-Push” για ακύρωση δονήσεων
  • Η υποστήριξης ταχείας ασύρματης φόρτισης 10W
  • Ο φωνητικός έλεγχος μέσω Google Assistant
  • Η πλήρης συμβατότητα με κάθε έξυπνο ηχείο που διαθέτει Google Assistant.

Απόκτησέ σήμερα το SOUNDFORM ELITE στον κοντινότερό σου συνεργάτη BELKIN σε όλη την Ελλάδα. Θα τον βρεις εδώ.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Ηχεία Bluetooth για κινητά»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.