Ο κοινός φορτιστής για τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Δε χρειάζεται πλέον να κουβαλάτε διαφορετικούς τύπους φορτιστών για τις φορητές συσκευές σας. Ούτε διαφορετικά καλώδια. Ένας φορτιστής για τις περισσότερες συσκευές σας. Αλλά, πώς θα διαλέξετε τον κατάλληλο για εσάς;

Μια εναρμονισμένη θύρα φόρτισης για όλες τις συσκευές

Η θύρα USB – C είναι κοινή για όλο και πιο πολλές ηλεκτρονικές συσκευές. Με αποτέλεσμα να έχετε έναν κοινό φορτιστή για όλες τις διαφορετικές συσκευές σας ανεξάρτητα από την εταιρία κατασκευής τους. Επιπλέον, φορτίζετε στον ίδιο φορτιστή πάνω από μια συσκευές ταυτόχρονα. Με την ταυτόχρονη φόρτιση, εξοικονομείτε ενέργεια.

Ασύρματος φορτιστής για όλους

Ο ασύρματος φορτιστής είναι μια λύση για τις περισσότερες διαφορετικές συσκευές. Δε χρειάζονται καλώδια ούτε υποδοχές. Γιατί όλο και περισσότερες συσκευές είναι συμβατές με αυτόν. Φορτίζετε το smartwatch, το κινητό σας τηλέφωνο και τα φορητά ακουστικά στον ίδιο φορτιστή.

Φορτιστής ταχείας φόρτισης

Οι νέοι φορτιστές πλέον προσφέρουν στις συσκευές ταχεία φόρτιση. Φορτίζετε τις συσκευές σας εύκολα και γρήγορα για να τις έχετε διαθέσιμες για χρήση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιλέγοντας τον κατάλληλο φορτιστή ταχείας φόρτισης εξασφαλίζετε γρήγορη φόρτιση για τη συσκευή σας. Τελικά, γυμνάζεστε, επικοινωνείτε, διασκεδάζετε χωρίς άγχος. Κάνετε χρήση της συσκευής σας μέχρι και την τελευταία μπάρα της μπαταρίας. Γιατί μπορείτε να τη φορτίσετε και πάλι σε λίγα λεπτά.

Φορτιστής κοινός ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας των φορτιστών έχει φέρει πολλές ευκολίες στην καθημερινότητα σας. Η εξέλιξη και η βελτίωση τους δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Οι ασύρματοι φορτιστές πάνε παντού μαζί με εσάς. Φορτίζετε το έξυπνο κινητό σας, το ρολόι σας και τα ακουστικά σας όπου και εάν βρίσκεστε. Όπως και οι φορτιστές με πολλές θύρες για το γραφείο σας. Φορτίστε το laptop σας, τα ακουστικά σας και το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς να χάνετε χρόνο και να ψάχνετε διαθέσιμες πρίζες για τον φορτιστή της κάθε συσκευής σας.

Ένα ασύρματο power bank για όλες τις συσκευές σας

Το ασύρματο power bank διευκολύνει την καθημερινότητά σας και σας λύνει τα χέρια. Δεν κουβαλάτε καλώδια και μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή τα ακουστικά σας και το smartwatch σας όπου και εάν βρίσκεστε. Επιπλέον, η φόρτιση δεν περιορίζει τη χρήση του τηλεφώνου. Μπορείτε να κάνετε χρήση του τηλεφώνου σας όσο το φορτίζετε στο ασύρματο power bank με την ειδική βάση στήριξης χωρίς να χάνετε λεπτό από τις κλήσεις σας ή τα αγαπημένα σας βίντεο.

Γιατί να επιλέξεις φορτιστή από τη Belkin

Με 35ετή παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και με σεβασμό στο περιβάλλον, η Belkin αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να διαλέξετε τον φορτιστή σας.

Φορτιστής Belkin με USBC θύρα

Βρείτε το φορτιστή τοίχου με USB – C θύρα για όλες τις συσκευές σας.

Ασύρματος φορτιστής Belkin

Επιλέξτε τον ασύρματο φορτιστή σας για πάνω από μία συσκευές σας.

Φορτιστής Belkin ταχείας φόρτισης

Επιλέξτε το καλώδιο για γρήγορη και ασφαλή φόρτιση.

Φορτιστής Belkin με πολλές θύρες

Ο φορτιστής με περισσότερες θύρες.

Belkin ασύρματο power bank

Ανακαλύψτε το ασύρματο power bank για τη συσκευή σας.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Φορτιστής κοινός για όλες τις συσκευές: γιατί είναι οικολογικός;»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο Belkin Blog.