Εργασία από το σπίτι, ένας σύγχρονος τρόπος απομακρυσμένης εργασίας που έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας. Η τεχνολογία την έχει καταστήσει εύκολη υπόθεση για αρκετά επαγγέλματα. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που όλο και περισσότερες εταιρείες την εντάσσουν στο μοντέλο απασχόλησης των εργαζομένων τους, προκρίνοντάς την ως ιδανική επιλογή. Οι δε εργαζόμενοι φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις να την προτιμούν, καθώς τους προσφέρει πλεονεκτήματα όπως: λιγότερο χρόνο για μετακινήσεις, καλύτερη οργάνωση του χρόνου εργασίας, περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, περισσότερη ησυχία και λιγότερο άγχος.

5+1 gadget για μεγαλύτερη αποδοτικότητα κατά την εργασία από το σπίτι

Στην περίπτωση που κι εσύ εργάζεσαι από το σπίτι, τότε σίγουρα θα χρειαστείς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ποια είναι όμως τα πιο σύγχρονα gadget που θα σε διευκολύνουν στην εργασία σου, κάνοντάς την πιο εύκολη, άνετη και ταυτόχρονα διασκεδαστική; Ανακάλυψέ τα:

1.Ασύρματα ακουστικά για τις ανάγκες επικοινωνίας σου

Τα ασύρματα ακουστικά δεν είναι απαραίτητα μόνο για τις ώρες που είσαι στο γραφείο ή γυμνάζεσαι. Αποτελούν ένα χρήσιμο αξεσουάρ και για την εργασία από το σπίτι. Με τα ασύρματα ακουστικά ακούς ανενόχλητος την αγαπημένη σου μουσική, συμμετέχεις με άνεση στα meetings, ενώ μιλάς με καθαρό ήχο με τους πελάτες και τους συνεργάτες σου. Μια καλή επιλογή αποτελούν τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds, που διαθέτουν βαθύ μπάσο και εξαιρετικά καθαρό ήχο. Ακόμη, ακυρώνουν τους γύρω περιβαλλοντικούς ήχους για καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Το καλύτερο; Η μπαταρία τους διαρκεί όλη μέρα, καθώς η θήκη τους αποτελεί και φορτιστή.

2.Φορτιστής ταχείας φόρτισης για το smartphone σου

Εργασία στο σπίτι σημαίνει περισσότερα calls, meetings και ανταλλαγές μηνυμάτων με τους συναδέλφους. Έτσι, πολλές φορές η μπαταρία του κινητού εξαντλείται αρκετά γρήγορα. Το πρόβλημα είναι ότι εσύ συνεχίζεις να χρειάζεσαι το κινητό σου. Η Belkin δίνει τη λύση με τους φορτιστές ταχείας

φόρτισης. Ο ασύρματος φορτιστής TrueFreedom PRO επιτρέπει την τοποθέτηση δύο συσκευών πάνω στο pad, για παράλληλη ταχεία φόρτιση με ισχύ 10 W.

3.Το dock για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών στον υπολογιστή

Πολλές φορές, για την αποδοτική εργασία στο σπίτι έχουμε ανάγκη τη χρήση πολλαπλών συσκευών και gadgets, που για τη σύνδεση τους δεν έχουμε τον ίδιο εξοπλισμό σε σχέση με αυτόν του γραφείου. Αυτό ανήκει βέβαια στο παρελθόν. Πλέον, χάρη στο Thunderbolt™ 3 Dock Plus, μπορείς να συνδέσεις όλες τις περιφερειακές συσκευές σου, όπως πληκτρολόγια, οθόνη, ποντίκι, ηχείο, με ένα μόνο καλώδιο. Ακόμη, διαθέτει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 40 Gbps, υποστήριξη δύο οθονών, και τον απαραίτητο αριθμό θυρών για την σύνδεση των περιφερειακών σου συσκευών. Απόκτησε το home office που σου αξίζει και ανέβασε την παραγωγικότητα σου στα ύψη!

4.Καλώδια για σύνδεση συσκευών και μεταφορά data

Μερικές φορές, για πρακτικούς λόγους, αλλά και για λόγους μεγαλύτερης άνεσης, η σύνδεση πολλών συσκευών είναι απαραίτητη. Κάθε συσκευή είναι διαφορετική και λειτουργεί με τα δικά της καλώδια. Βέβαια, για τη σύνδεση των συσκευών, μερικές φορές χρειάζεσαι κάποια επιπλέον gadgets. Στην Belkin θα βρεις όλα αυτά τα καλώδια που χρειάζεσαι, για την εύκολη σύνδεση και μεταφορά των δεδομένων σου.

+1. Βάση για tablet

Έχεις meeting με τους προϊσταμένους ή τους συναδέλφους σου, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται να χρησιμοποιείς το laptop ή τον υπολογιστή σου; Ή, πολύ απλά χρησιμοποιείς παραπάνω συσκευές κατά τη διάρκεια της εργασίας σου; Κανένα πρόβλημα. Μια βάση για το tablet σου θα σου χαρίσει την άνεση που έχεις ανάγκη. Με την βάση TABLET STAND 2 μπορείς να συμμετέχεις σε όλα τα σημαντικά meetings από το tablet σου, ενώ κρατάς σημειώσεις με την άνεση σου στο laptop σου.

H Belkin απογειώνει την εργασία από το σπίτι!

Θέλεις να δημιουργήσεις τον απόλυτο σταθμό εργασίας για το σπίτι ή το γραφείο σου; Εδώ θα βρεις όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι για να μείνεις παραγωγικός & να αποδόσεις καλύτερα κατά την εργασία από το σπίτι σου. Όλες οι κορυφαίες λύσεις μας προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, ευκολία εγκατάστασης και την δυνατότητα να αναβαθμίσεις το παλιό σου δίκτυο. Συνδέσου λοιπόν και κάνε περισσότερα!

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Εργασία από το σπίτι και ο εξοπλισμός της»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.