Εγκατάσταση Viber: Μια διαδικασία που μοιάζει εξαιρετικά απλή στους περισσότερους από εμάς. Ωστόσο, δε λείπουν και εκείνοι που δυσκολεύονται να την πραγματοποιήσουν με επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, το Viber έχει εξελιχθεί σε ένα απαραίτητο εργαλείο για την επικοινωνία μας, καθώς προσφέρει εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο με τη χρήση δεδομένων internet. Επιπλέον, μέσω αυτής της εφαρμογής, άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να δημιουργήσουν ομαδικές ή ατομικές συνομιλίες, καθώς και να ακολουθήσουν τα αγαπημένα τους brands και celebrities μέσω δημόσιων λογαριασμών. Για αυτό τον λόγο, θα ήταν σοφό να εμπιστευτείς το Viber και να το εγκαταστήσεις στη συσκευή σου, προκειμένου να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά του. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες, μην διστάσεις να ακολουθήσεις τα βήματα που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα.

Πως θα εγκαταστήσεις το Viber δωρεάν στις συσκευές σου;

Πάμε λοιπόν να δούμε βήμα-βήμα την εγκατάσταση Viber σε κάθε σου συσκευή ξεχωριστά:

  • Εγκατάσταση Viber στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σου

Αρχικά, άνοιξε το κατάλληλο κατάστημα εφαρμογών από τη συσκευή σου: το App Store για χρήστες Apple, το Play Store για χρήστες Android, ή το AppGallery για χρήστες Huawei. Στη γραμμή αναζήτησης, γράψε «Viber» και πάτησε enter ώστε να πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός. Όταν δεις την εφαρμογή, επίλεξε την «εγκατάσταση» και περίμενε έως ότου ολοκληρωθεί και εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σου. Έπειτα, άνοιξε το Viber και ακολούθησε τα βήματα που σου υποδεικνύει, ώστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού, θα χρειαστεί να αποδεχτείς τα δικαιώματα και την πρόσβαση σε επαφές, κάμερα, μικρόφωνο, και αποθηκευτικό χώρο. Στη συνέχεια, θα σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις το PIN της SIM σου. Tέλος, θα λάβεις ένα SMS ή μία κλήση επιβεβαίωσης στον αριθμό που έχεις δηλώσει, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η εγκατάσταση Viber στο κινητό σου έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορείς μέσω 3G, 4G ή Wi-Fi να απολαμβάνεις τα προνόμια του εντελώς δωρεάν.

  • Εγκατάσταση Viber στον υπολογιστή σου

Για τον υπολογιστή, η διαδικασία διαφέρει λίγο. Η εφαρμογή Viber μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λογισμικά Windows, Mac και Linux. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει ήδη εγκατασταθεί και σε κάποιο smartphone. Ξεκινώντας, θα πρέπει να αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείς (Google, Bing κ.α) για την εφαρμογή Viber και στη συνέχεια να πατήσεις το κουμπί εγκατάστασης. Μόλις κατέβει το αρχείο με ονομασία «ViberSetup.exe», το ανοίγεις και πατάς ξανά εγκατάσταση. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα QR code, το οποίο θα χρειαστεί να σκανάρεις με το smartphone σου. Για να συμβεί αυτό, συνεχίζεις με το κινητό σου, έχοντας ανοιχτό το Internet στην εφαρμογή του Viber και πατάς κάτω δεξιά την επιλογή «Περισσότερα». Από εκεί, θα μεταφερθείς στη σελίδα όπου πάνω αριστερά, θα υπάρχει το εικονίδιο για σάρωση του QR code. Το επιλέγεις, σαρώνεις το QR code που υπάρχει στον υπολογιστή σου και η διαδικασία εκτελείται αυτόματα. Αν το επιθυμείς, συγχρονίζεις το ιστορικό συνομιλιών σου ώστε να τις αντιγράψεις από το κινητό στον υπολογιστή σου και είσαι έτοιμος. Πλέον, μπορείς να χρησιμοποιείς το Viber υπάρχει και από τον υπολογιστή σου.

Απόλαυσε κλήσεις & συνομιλίες στο Viber με τα προϊόντα της Belkin!

Το Viber φημίζεται για την υψηλή ποιότητα συνομιλιών που προσφέρει. Για να μπορείς όμως να την εκμεταλλευτείς στο μέγιστο, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα αξεσουάρ ήχου που θα την υποστηρίξουν. Απόλαυσε λοιπόν συνομιλίες με κρυστάλλινο ήχο, χρησιμοποιώντας τα ασύρματα ακουστικά Belkin που ταιριάζουν στις ανάγκες σου. Βρες αυτό που σου ταιριάζει στo www.belkingreece.gr. εξετάζοντας καλά specs όπως η αυτονομία μπαταρίας, η πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης και φυσικά ο ήχος. Κι όποια επιλογή κι αν κάνεις, θα είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτή, καθώς θα φέρει την υπογραφή της Belkin.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εγκατάσταση Viber σε smartphone, tablet & υπολογιστή»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο Belkin blog.