Δώρα για άνδρες: ποιες είναι οι ιδέες που κάνουν την διαφορά; Μήπως έχει έρθει εκείνη η στιγμή που ψάχνεις δώρο για τον αγαπημένο σου… πατέρα, σύζυγο, κολλητό και σκέφτεσαι τι μπορεί να του αρέσει περισσότερο; Αν πρόκειται να του χαρίσεις κάτι μοναδικό, τότε σου έχουμε τις καλύτερες tech προτάσεις που θα κάνουν την διαφορά στην καθημερινότητά του χάρη στην ποιότητα, την πρακτικότητα και την καινοτομία τους. Ποιες είναι αυτές; Πάμε να τις δούμε αναλυτικά στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Αυτές είναι οι ιδέες σε δώρα για άνδρες που σου προτείνουμε:

Δώρο για άνδρες #1: Φορτιστής για το αυτοκίνητο

Καθώς ο χρόνος που περνάμε στο αυτοκίνητο συνεχώς αυξάνεται, ένα τέτοιο δώρο είναι απαραίτητο για όλους μας. Φόρτισε το smartphone, το tablet σου ή οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με USB στο ταξίδι, την εκδρομή ή τη διαδρομή για τη δουλειά, με τον ιδανικό φορτιστή. Το πανίσχυρο Boost Charge Wireless Car της Belkin τοποθετείται πάνω στον αεραγωγό και φορτίζει γρήγορα το smartphone σου με ισχύ 10W. Διαθέτει αισθητήρα που σφίγγει αυτόματα το κινητό, για να μη χρειάζεται να κάνεις κάποια άλλη κίνηση. Ενσωματώνει δύο θύρες USB-A και φωτεινή ένδειξη LED για να γνωρίζεις πότε έχει φορτιστεί πλήρως. Δες τους χάρτες σε οριζόντια προβολή και άκου μουσική χωρίς να ανησυχείς για την πτώση στάθμης της μπαταρίας.

Δώρο για άνδρες #2: Ακουστικά τηλεφώνου για την καθημερινή σου επικοινωνία

Τα ασύρματα ακουστικά είναι πολύτιμα για την καθημερινότητά μας, καθώς με αυτά επικοινωνούμε στο τηλέφωνο και ακούμε την αγαπημένη μας μουσική οποιαδήποτε στιγμή. Κανείς όμως δε θέλει να χάνει χρόνο ξεμπλέκοντας τα καλώδιά τους. Γι’ αυτό, τα ασύρματα ακουστικά αποτελούν τα ιδανικά δώρα για άνδρες. Σε κάθε περίπτωση, τα Soundform Freedom True αποτελούν μια κορυφαία επιλογή, προσφέροντας αυτονομία που αγγίζει τις 36 ώρες.

Δώρο για άνδρες #3: Powerbank για να μη μένεις ποτέ από μπαταρία

Πρόκειται για ένα από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά gadget που σίγουρα αξίζει να επιλέξεις για κάποιον δικό σου. Η καθημερινότητα είναι πολλές φορές απαιτητική, οπότε το φαινόμενο της «άδειας μπαταρίας» είναι όλο και πιο συχνό. Το ίδιο ισχύει και όταν βρίσκεται κανείς σε ένα ταξίδι όπου είναι σίγουρα προτιμότερη η εξερεύνηση και οι βόλτες στην πόλη, από το να είναι κολλημένος σε μια πρίζα. Το BOOST↑CHARGE™ USB-C PD Power Bank σε μαύρο και λευκό διαθέτει χωρητικότητα 20000mAh που σου επιτρέπει να φορτίζεις 4 φορές ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο. Διαθέτει δύο θύρες USB-C και USB-A που σου επιτρέπουν να φορτίζεις ταυτόχρονα δύο συσκευές: Η πρώτη το MacBook σου έως και 30W και η δεύτερη μια μικρότερη συσκευή, όπως ένα smartphone. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Δώρο για άνδρες #4: Μια ιδιαίτερη βάση κινητού

Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την κάμερα του κινητού τους και τραβάνε ατελείωτα selfie-videos με αυτή! Ο λόγος που το κάνει τόσο μοναδικό είναι, ότι εκτός από ότι μπορείς να στερεώσεις το κινητό σου σε όποιο σημείο θες, περιλαμβάνει μια τεχνολογία face-tracking με την οποία το βίντεο ξεκινάει κάθε φορά που εμφανίζεσαι μπροστά στο κινητό χωρίς καν να το αγγίξεις! Πρόκειται δε ένα μοναδικό δώρο για όσους ασχολούνται με τη δημιουργία vlog, Youtube videos ή Tik tok. Το Magnetic phone mount της Belkin είναι με διαφορά η καλύτερη πρόταση σε αυτή την κατηγορία

Δώρο για άνδρες #5: Ένας στυλάτος φορτιστής για τις Apple συσκευές του

Με μια πρώτη ματιά, μοιάζει σαν ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό χώρου λόγω του εξαιρετικού design του. Στην πραγματικότητα όμως, το BOOST↑CHARGE™ PRO 3-in-1 Wireless Charge αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο για τους λάτρεις των Apple συσκευών. iPhone, Airpods, και Applewatch, φορτίζουν ταυτόχρονα με τις πιο γρήγορες ταχύτητες απλά ακουμπώντας τα πάνω στο Magsafe.

Δώρο για άνδρες #6: Μπρελόκ ασφαλείας για το Airtag του

Το Airtag αποτελεί ένα από τα πιο θαυματουργά gadget που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία χρόνια, καθώς συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή Apple και σε οδηγεί ακριβώς στο προσωπικό αντικείμενο που έχεις χάσει, όπως κλειδιά ή πορτοφόλι. Σημαντικό όμως είναι να δώσεις μια έξτρα προστασία στο πολύτιμο gadget σου με ένα ειδικό μπρελόκ ασφαλείας καθώς μπορεί να φθαρεί ή ακόμη και να χαθεί πολύ εύκολα. Εάν κάνεις δώρο σε κάποιον… ξεχασιάρη, θα του φανούν και τα 2 εξαιρετικά χρήσιμα!

+1. Ασύρματος φορτιστής – αποστειρωτής κινητού

Ένας ασύρματος φορτιστής κινητού είναι πλέον απαραίτητος καθώς διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, μιας και χωρίς καλώδια όλα είναι καλύτερα! Από την άλλη, ένας αποστειρωτής προσφέρει την πλήρη ασφάλεια που χρειάζεται το κινητό μας, καθώς το κρατάει καθαρό όλη την ημέρα. Ο συνδυασμός και των δύο είναι ένα μοναδικό δώρο καθώς καλύπτει ταυτόχρονα δύο βασικές ανάγκες. Το Boost Charge UV Sanitizer είναι μια εκπληκτική επιλογή αφού διαθέτει ισχύ 10W και αποστειρωτή με ακτίνες UV.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Δώρα για άνδρες: 6+1 ιδέες»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.