Απέσπασε κορυφαίες κριτικές στα αναγνωρισμένα ηλεκτρονικά περιοδικά RollingStone & Business Insider

Το SOUNDFORM ELITE της BELKIN, το πρώτο έξυπνο ηχείο του είδους του που συνδυάζει premium ποιότητα ήχου με ασύρματη ταχεία φόρτιση, έλαβε κορυφαίες κριτικές σε δύο από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα ηλεκτρονικά περιοδικά παγκοσμίως: το Rolling Stone και το Business Insider.

Το Rolling Stone έγραψε για το SOUNDFORM ELITE ότι: «Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά, αλλά το SOUNDFORM ELITE ανταποκρίνεται στο όνομα BELKIN, συνδυάζοντας γρήγορη ασύρματη φόρτιση με στιβαρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση ήχο που θα λατρέψουν οι λάτρεις του είδους».

Από την πλευρά του, το Business Insider αποφάνθηκε ότι «το SOUNDFORM ELITE αποτελεί ένα εκλεπτυσμένο έξυπνο ηχείο με δύο διαφορετικά χαρακτηριστικά που ισορροπούν άριστα: ασύρματη φόρτιση κινητού και απίστευτο ήχο».

Το νέο SOUNDFORM ELITE αναπτύχθηκε από την BELKIN σε συνεργασία με την κορυφαία στον χώρο του ήχου Devialet. Χάρη στην τεχνολογία SAM (Speaker Active Matching) προσφέρει δυνατό και καθαρό ήχο υψηλής πιστότητας. Είναι εξοπλισμένο και με την τεχνολογία Push-Push, που ακυρώνει τις δονήσεις του smartphone, κρατώντας το απόλυτα σταθερό και ασφαλές στη βάση του κατά τη φόρτιση. Συνδέεται με άλλα έξυπνα ηχεία και υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο μέσω Google Assistant.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του Δικτύου της Vector Brands, τα οποία και οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μέσα από το www.belkingreece.gr