Δεν φορτίζει το iPhone, το iPad ή το iPod touch σας; Στην περίπτωση που η συσκευή σας αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα, τότε είναι σημαντικό να μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Ποια είναι όμως τα βήματα για να τα καταφέρετε; Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας, τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε. Τα βήματα αυτά αφορούν περιπτώσεις όπως:

  • Όταν η μπαταρία σας δεν φορτίζεται
  • Όταν η μπαταρία σας φορτίζεται αργά
  • Όταν δείτε ένα μήνυμα προειδοποίησης στην οθόνη του κινητού σας;

Αναλυτικά τα βήματα για την περίπτωση που δεν φορτίζει το iPhone, το iPad ή το iPod

1. Συνδέστε τη συσκευή στο φορτιστή

Ανακαλύψατε ότι δεν φορτίζει το iPhone, το iPad ή το iPod σας; Σε αυτή την περίπτωση, η πρώτη σας κίνηση είναι να ελέγξετε αν λειτουργεί ο φορτιστής. Γι’ αυτό, δοκιμάστε να φορτίσετε τη συσκευή σας με κάποιο άλλο φορτιστή, πιστοποιημένο από την Apple.

2. Αλλάξτε καλώδιο φόρτισης

Eνδεχομένως, ο λόγος για τον οποίο δεν φορτίζει το iPhone ή η Apple κινητή συσκευή σας να είναι το καλώδιο φόρτισης. Συνδέστε τη λοιπόν με ένα άλλο συμβατό καλώδιο για να διαπιστώσετε αν αυτή είναι τελικά και η πηγή του προβλήματος.

3. Ελέγξτε τη θύρα φόρτισης

Ενδεχομένως, η θύρα φόρτισης της κινητής σας συσκευής να έχει ακαθαρσίες οι οποίες εμποδίζουν την διαδικασία φόρτισης. Γι’ αυτό, δεν έχετε παρά να την ελέγξετε και να τις αφαιρέσετε. Στην περίπτωση που η θύρα έχει υποστεί φθορές, τότε η συσκευή ενδεχομένως να χρειάζεται service.

4. Δεν φορτίζει το iPhone; Κάντε επανεκκίνηση!

Εξακολουθεί να μη φορτίζεται η συσκευή σας και μετά την επανεκκίνησή της; Σε μία τέτοια περίπτωση, απευθυνθείτε στους εξουσιοδοτημένους παρόχους .

Χρησιμοποιείτε πάντα πιστοποιημένα αξεσουάρ Apple

Η σωστή φόρτιση του iPhone, του iPad ή του iPod Touch αποτελεί προϋπόθεση για την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του, καθώς και συνολικά για την καλή λειτουργία της συσκευής. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να επιλέγετε πάντα αξιόπιστες λύσεις φόρτισης με πιστοποίηση MFi από την Apple. H BELKIN, πρωτοπόρος στην καινοτομία και την τεχνολογία, δημιουργεί τις κορυφαίες λύσεις φόρτισης για κάθε Apple κινητή συσκευή. Μεταξύ άλλων, η νέα γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει:

  • Φορτιστές τοίχου

Έτσι, θα μπορείτε να φορτίζετε με ασφάλεια την iPhone συσκευή σας από 0 έως 50% μέσα σε 30 λεπτά.

  • Φορτιστές αυτοκινήτου

Για να φορτίζετε παράλληλα έως και δύο συσκευές μαζί κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

  • Λύσεις Ασύρματης Φόρτισης

Για την πιο εύκολη και γρήγορη φόρτιση του iPhone σας χωρίς τη χρήση καλωδίων.

  • Powerbanks

Με χωρητικότητα έως 20K για να φορτίζετε με ένα καλώδιο όλες τις συσκευές σας με θύρα USB-C όπως MacBook, iPad Pro, Surface Pro και Nintendo Switch.

Αναζητήστε τις κορυφαίες λύσεις φόρτισης BELKIN στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Δεν φορτίζει το iPhone»: Να τι πρέπει να κάνετε!»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα τεχνολογίας στο νέο BELKIN Blog