Αξεσουάρ κινητών: ποια είναι εκείνα που θα κάνουν την διαφορά στην καθημερινότητά σας; Αν μόλις αποκτήσατε νέα συσκευή, τότε δεν έχετε παρά να την συνοδεύσετε με τα κατάλληλα συνοδευτικά που θα απογειώσουν την εμπειρία χρήσης της. Ποια είναι όμως αυτά και γιατί αξίζει να επενδύσετε πάνω τους; Η BELKIN έχει για σας όλες τις λύσεις που χρειάζεστε. Και σας τις προτείνει!

Δειτε αναλυτικά τις κορυφαίες προτάσεις μας σε αξεσουάρ κινητών:

1. Powerbanks… για να μην ξεμένετε ποτέ από μπαταρία!

Μια μέρα, μια μέρα και μισή; Δύσκολα θα βρειτε smartphone με μπαταρία που να κρατάει παραπάνω. Αν μάλιστα είσαι απαιτητικός χρήστης, τότε καλύτερα να λάβετε τα μέτρα σου. Η λύση που χρειάζεστε δεν είναι άλλη από τα νέα κορυφαία powerbanks χωρητικότητας POCKET POWER 10K της BELKIN. Λεπτά και κομψά, χωρούν παντού – ακόμα και στην τσέπη σας. Χρησιμοποιήστε τα, φορτίστε ξανά και ξανά το smartphone σας και απολαύστε έως και 70 έξτρα ώρες αναπαραγωγής βίντεο*. Είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: μαύρο, ροζ, ασημί.

2. Ακουστικά, τα απαραίτητα αξεσουάρ κινητών για κάθε music lover!

Γιατί να περιορίζεστε στα βασικά, όταν μπορείτε να έχετε τα καλύτερα; Απολαύστε τη μουσική από το κινητό, το tablet ή και τον υπολογιστή σας με τα νέα ακουστικά ROCKSTAR™. Εξοπλισμένα με αντοχή στο νερό και απομόνωση εξωτερικών θορύβων, σας προσφέρουν μία ποιοτική εμπειρία ήχου. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε απερίσπαστα τη μουσική σας, τα αγαπημένα σας audiobooks ή podcast περιεχόμενο όπου κι αν βρίσκεστε.

3. Αξεσουάρ κινητών και… αυτοκινήτων μαζί!

Αξεσουάσρ κινητού

Μπαίνετε στις στροφές με τις μπάντες; Ή μήπως οδηγάτε έχοντας το πρόσωπό σας κολλημένο στο τζάμι; Όποιο και αν είναι το οδηγικό σας προφίλ, ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι φορτιστές αυτοκινήτου της BELKIN θα σας χρειαστούν. Όσο λοιπόν θα κρατάτε γερά το τιμόνι, θα μπορείτε να φορτίζετε το κινητό σας τηλέφωνο έως και σε 50% μέσα σε μόλις 30’. Και αν θέλετε να φορτίζετε στο αυτοκίνητο δύο συσκευές ταυτόχρονα, σας έχουμε το απόλυτο αξεσουάρ κινητού: τον BOOST↑CHARGE™ USB-C + USB-A Φορτιστή Αυτοκινήτου 30W. Έτσι, δε θα μείνει παραπονεμένος κανένας συνεπιβάτης σας.

4. Αξεσουάρ κινητών για ασύρματη φόρτιση

Οι εποχές αλλάζουν. Το ίδιο και η τεχνολογία. Πλέον, όλα τα νέα κορυφαία κινητά της αγοράς προσφέρονται με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Εκμεταλλευτείτε αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό και φορτίστε το smartphone σου με τη νέα σειρά ασύρματων φορτιστών BOOST↑UP™. Τα νέα κορυφαία pads & stands της BELKIN αναλαμβάνουν την φόρτιση του κινητού σας στην θέση που εσείς επιθυμείτε. Πάντα με απόλυτη ασφάλεια και εγγύηση 3 ετών.

+1. Ο πιο αξιόπιστος φορτιστής τοίχου

Μήπως ο παλιός φορτιστής του κινητού σας χάλασε; Ή μήπως αποκτήσατε νέα συσκευή και θέλετε να την συνοδεύσετε με ένα πραγματικά κορυφαίο αξεσουάρ φόρτισης; Απογειώστε την απόδοση της μπαταρίας της χρησιμοποιώντας το νέο BOOST↑CHARGE USB-C + USB-A Φορτιστή Τοίχου 30W. Αυτό το αξεσουάρ κινητού μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα όχι μία, αλλά δύο συσκευές. Η βασική του θύρα USB-C 18W προσφέρει την μέγιστη σε κάθε συμβατό smartphone και tablet, όσο η δεύτερη θύρα 12W γεμίζει με ενέργεια μία δεύτερή σας συσκευή. Μάλιστα, χάρη στο compact μέγεθός της, μπορείτε να την πάρετε όπου κι αν πάτε.

Κάντε την κορυφαία επιλογή σε αξεσουάρ κινητών!

Όταν μιλάμε για αξεσουάρ κινητών, δεν χωρούν συμβιβασμοί. Φροντίστε την καλή λειτουργία του κινητού σας και της μπαταρίας του με τις κορυφαίες λύσεις της BELKIN. Η ποιότητα, η απόδοση και η ανθεκτικότητα κάθε της αξεσουάρ είναι εξασφαλισμένη, καθώς η εταιρεία τις διασφαλίζει μέσα από συνεχείς εντατικούς ελέγχους. Έτσι, μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι για την επιλογή σας.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο Αξεσουάρ κινητών: «Οι 4+1 κορυφαίες επιλογές σας»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα τεχνολογίας στο νέο
BELKIN BLOG.

*Οι επιπρόσθετες ώρες αναπαραγωγής αφορούν το νέο iPhone 8.