Ακουστικά κεφαλής για παιδιά: ένα ιδιαίτερο gadget για τα παιδιά που αγαπούν να ακούν ήχους, όπου και αν βρίσκονται. Τα συγκεκριμένα είναι ιδανικά για παιδιά μικρότερης ηλικίας, καθώς είναι πιο εύκολο να στερεωθούν στο κεφάλι τους και να μη βγαίνουν εύκολα, όπως για παράδειγμα τα ακουστικά-ψείρες. Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στο μικρό σου φίλο; Διάβασε στο άρθρο που ετοιμάσαμε για εσένα όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει με τα ακουστικά του.

Ακουστικά κεφαλής για παιδιά για εκπαίδευση & ψυχαγωγία

  • Πρώτα από όλα η μάθηση

Η εξ αποστάσεως μάθηση είναι μία νέα τάση, που υιοθετούν όλο και περισσότεροι στις μέρες μας. Μέσω αυτής, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν οτιδήποτε θελήσουν από την άνεση του σπιτιού τους. Είναι σημαντικό τα ακουστικά να έχουν δοκιμαστεί για χρήση σε δημοφιλείς συσκευές εκμάθησης, όπως iPad και Amazon Fire, καθώς και για εφαρμογές όπως Zoom, Schoology και Seesaw. Έτσι, τίποτα δε θα τα διακόπτει την ώρα της εκπαίδευσης.

  • Audiobooks για ποιοτικό ελεύθερο χρόνο

Μπορεί το παιδί σας να μην ξέρει ακόμα να διαβάζει, γιατί όμως να χάσει όσα μπορεί να του προσφέρει ένα παιδικό βιβλίο; Τα παιδικά audiobooks οξύνουν τη φαντασία των μικρών και λαμβάνουν όλη τη γνώση που βρίσκεται σε αυτά ακούγοντάς τα. Επιπλέον, νιώθουν περισσότερο ανεξάρτητα, καθώς έχουν την ευκαιρία να κάνουν μονά τους αυτή τη δραστηριότητα.

  • Μουσική, γιατί σε όλους αρέσει

Σε όλους μας αρέσει να ακούμε μουσική, καθώς μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και μας ψυχαγωγεί. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα μικρά μας. Μπορούν να επιλέξουν τη μουσική που τους αρέσει και να την ακούνε με τα ειδικά ακουστικά κεφαλής για παιδιά. Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή το όριο έντασης να μην ξεπερνάει τα 85dB, για λόγους ασφαλείας των αυτιών τους.

  • Μεγάλες ή μικρότερες διαδρομές με το αυτοκίνητο

Οι αποστάσεις με το αυτοκίνητο και ιδιαίτερα εκείνες που απαιτούν περισσότερο χρόνο, είναι μία σχετικά βαρετή διαδικασία για τα παιδιά. Για να γίνει περισσότερο ευχάριστη, χρειάζονται μία ηλεκτρονική συσκευή και τα ακουστικά κεφαλής για παιδιά. Με αυτές τις δύο συσκευές, θα περνούν πιο όμορφα το χρόνο τους και η διαδρομή με το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει μία συνήθεια που θα λατρέψουν.

Τα ιδανικά ακουστικά κεφαλής για παιδιά έχουν την υπογραφή της Belkin!

ακουστικά κεφαλής για παιδιά

Εκτός από τις παραπάνω ευχάριστες και εποικοδομητικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει το παιδί σου με τα ακουστικά του, πρέπει να δώσεις βάση στην ασφάλειά του. Η Belkin, ως κορυφαίος κατασκευαστής third party αξεσουάρ κινητών συσκευών, δημιούργησε και προσφέρει μία σειρά ακουστικών κεφαλής για παιδιά που είναι απολύτως κατάλληλα για αυτά. Τα SOUNDFORM™ Mini Wireless On-Ear Headphones for Kids και τα SoundForm MiniWired On-Ear είναι κατασκευασμένα με υψηλά standards, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητά τους. Η διάρκεια ζωής τους φτάνει τις 30 ώρες και διαθέτουν μέγιστη ένταση 85 dB για προστασία των παιδικών αυτιών. Ακόμα, διαθέτουν μικρόφωνο για δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας. Μπες σήμερα στο www.belkingreece.gr και χάρισε στο μικρό σου εκείνο που θα λατρέψει!

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Ακουστικά κεφαλής για παιδιά: Απαραίτητα για την καθημερινότητά τους»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο Belkin blog.