γυμναστείς και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση! Τοποθέτησέ τα στα αυτιά σου αφού φορέσεις τα αθλητικά ρούχα σου, διάλεξε την αγαπημένη σου playlist κι ετοιμάσου να ακούσεις την μουσική που θα σε συνοδεύει όσο ανεβάζεις το level της προπόνησής σου. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους σου είναι απαραίτητα;

Επίλεξε αθλητικά ακουστικά Bluetooth γιατί:

1. Προστατεύουν από τον ιδρώτα και από τις σταγόνες νερού

Προτίμησε αθλητικά ακουστικά Bluetooth που συνοδεύονται από πιστοποίηση IPX5 για προστασία από τον ιδρώτα και τα σταγονίδια του νερού. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος για την ανθεκτικότητά τους όσο τα φοράς στο γυμναστήριο ή κατά την προπόνησή σου. Φυσικά, όλες οι επιλογές σε ασύρματα ακουστικά Bluetooth της BELKIN διαθέτουν τέτοια πιστοποίηση που σε εξασφαλίζει.

2. Σου χαρίζουν ελευθερία κινήσεων

Ξέχνα τα παλιά σου ακουστικά με εκείνα τα καλώδια που συνέχεια μπλέκουν σαν κουβάρι και δε μπορείς να τα ξεμπλέξεις. Ένα ζευγάρι αθλητικά ακουστικά Bluetooth θα λύσει κυριολεκτικά τα χέρια σου, προσφέροντάς σου την ευκολία που χρειάζεσαι κατά την διάρκεια της προπόνησής σου.

Belkin πρόταση: Ξεκίνα να απολαμβάνεις τη μουσική σου απροβλημάτιστα με τα SOUNDFORMMoveTrue Wireless Earbuds. Προσφέρουν συμβατότητα με Android και iOS συσκευές με Bluetooth 5.0 και εμβέλεια 10 μέτρων. Θα τα βρεις σε μαύρα.

3. Είναι εύκολα στο χειρισμό

Τα ακουστικά που θα επιλέξεις πρέπει να είναι εύκολα το χειρισμό. Έτσι, θα μπορείς να κάνεις παύση και να αναπαράγεις τα αγαπημένα σου τραγούδια, αλλά και για να απαντάς ή να απορρίπτεις εισερχόμενες κλήσεις.

Belkin πρόταση: Για το λόγο αυτό, τα μικροσκοπικά και εργονομικά SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds διαθέτουν πάνελ αφής στα πλάγια του κάθε ακουστικού, προσφέροντας πλήρη έλεγχο. Ανακάλυψέ τα σε μαύρα και λευκά.

4. Παραμένουν σταθερά στη θέση τους

Η σταθερότητα των ακουστικών στα αυτιά σου είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητα για σένα. Γι’ αυτό, χρειάζεσαι αθλητικά ακουστικά Bluetooth που να μη φεύγουν από τη θέση τους, ό,τι και αν συμβεί.

Belkin πρόταση: Με wire-free εργονομική σχεδίαση και τρία ζευγάρια ear-tips (S/M/L)  για τέλεια εφαρμογή, τα True Wireless Bluetooth 5.0 ακουστικά SOUNDFORM™ Move Plus παραμένουν άνετα στη θέση τους όλη μέρα. Γι’ αυτό και αποτελούν ιδανική επιλογή για σένα που ασκείσαι. Είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα.

5. Έχουν όση διάρκεια ζωής μπαταρίας χρειάζεται για την προπόνησή σου!

Συνήθως, μία προπόνηση γυμναστικής μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ώρες. Σίγουρα λοιπόν, όποια αθλητικά ακουστικά Bluetooth της Belkin και αν επιλέξεις, θα σε καλύψουν.  Αν πάλι αναζητάς το κάτι παραπάνω σε αυτονομία, σου προτείνουμε τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds με ασύγκριτη απόδοση. Προσφέρουν αυτονομία 8 ωρών με κάθε φόρτιση, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε 28 ώρες συνολικά, μιας και η θήκη αποθήκευσης λειτουργεί και ως φορτιστής! Είναι διαθέσιμα σε λευκά και μαύρα.

+1. Αθλητικά ακουστικά Bluetooth με κορυφαία ποιότητα ήχου

Για να απολαύσεις ασύρματο ήχο, δε χρειάζεται να κάνεις συμβιβασμούς στην ποιότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις ένα ζευγάρι αθλητικά ακουστικά Bluetooth που συνδυάζει προηγμένη ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου, βαθιά μπάσα και καθαρή απόδοση σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Belkin πρόταση: Σε μία τέτοια περίπτωση η επιλογή σου είναι τα SOUNDFORM™ Freedom True Wireless Earbuds που προσφέρουν ανώτερη ποιότητα ήχου και δυνατότητα κλήσεων χωρίς παρεμβολές. Ανακάλυψέ τα σε μαύρα και λευκά.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Αθλητικά ακουστικά bluetooth: 5+1 λόγοι για να τα επιλέξεις»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.