Ασύρματη φόρτιση κινητού και tablet, ο νέος πιο απλός, πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τρόπος φόρτισης που λειτουργεί με τη μέθοδο της μαγνητικής μεταφοράς ενέργειας. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις καλώδιο για να φορτίσεις το κινητό σου. Απλά το τοποθετείς σε συγκεκριμένη θέση πάνω σε μια ειδική βάση και η μπαταρία του αρχίζει να γεμίζει. Πώς όμως λειτουργεί και ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της; Μάθε τα πάντα γύρω από την τεχνολογία της στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Ασύρματη φόρτιση: Τα 5 βασικά χαρακτηριστικά της

1. Είναι συμβατή με τις περισσότερες νέες συσκευές

Αν αγόρασες πρόσφατα τη νέα σου smart συσκευή, δηλαδή εντός του 2021 ή του 2020, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να εξοπλίζεται με ασύρματη φόρτιση. Πλέον, οι μεγαλύτερες κατασκευαστές κινητών όπως Apple, Samsung, LG, Xiaomi, Oppo, Realme, OnePlus και Huawei την έχουν ενσωματώσει σε όλες τις νέες τους flagship και midrange συσκευές. Για να δεις αν το μοντέλο σου ανήκει στα κινητά που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, ανάτρεξε στις οδηγίες χρήσης του.

2. Απαιτεί χρήση ασύρματου φορτιστή

Για να απολαύσεις την τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης, χρειάζεσαι δύο πράγματα: ένα smartphone που να την υποστηρίζει και φυσικά τον κατάλληλο ασύρματο φορτιστή, ο οποίος όμως δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο της νέας σου συσκευής. Οι νέοι ασύρματοι φορτιστές της BELKIN είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικά σχήμα και μεγέθη όπως pads και stands.

3. Η ασύρματη φόρτιση δε χρειάζεται καλώδια

Σε σύγκριση με την κλασική φόρτιση, η ασύρματη προσφέρει μεγαλύτερη αμεσότητα και πρακτικότητα. Απλά τοποθέτησε με μία μόνο κίνηση το κινητό σου πάνω στο νέο σου BELKIN φορτιστή, ο οποίος και θα ξεκινήσει αυτόματα να λειτουργεί. Ξέγνοιασε λοιπόν από την ανάγκη να ψάχνεις ή να ξεμπλέκεις καλώδια και απόλαυσε την ευκολία που σου προσφέρει.

4. Είναι τόσο γρήγορη όσο χρειάζεται

Η ταχύτητα της ασύρματης φόρτισης διαφέρει ανάλογα με το φορτιστή. Η νέα σειρά ασύρματων φορτιστών της BELKIN με ισχύ 10W είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει τη βέλτιστη φόρτιση σε οποιοδήποτε συμβατό smartphone με την τεχνολογία Qi όπως οι συσκευές Apple iPhone και Samsung.

+1.    Η ασύρματη φόρτιση είναι απόλυτα ασφαλής

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέγεις από brands που εμπιστεύεσαι, όπως η BELKIN, η οποία σου προσφέρει αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση που σου προσφέρουν, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης.

Ασύρματη φόρτιση και πώς λειτουργεί

Τα βήματα της διαδικασίας ασύρματης φόρτισης είναι εύκολα και απλά. Ακολούθησέ τα και φόρτισε το smartphone ή το tablet σου μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, ανάλογα πάντα με την ισχύ φόρτισης που υποστηρίζει.

  • Σύνδεσε τον ασύρματο φορτιστή και το τροφοδοτικό του στην πρίζα
  • Τοποθέτησε τον φορτιστή στη θέση που συνίσταται από τον κατασκευαστή του
  • Τοποθέτησε το κινητό σου πάνω στο φορτιστή με την οθόνη προς τα πάνω.
  • Δες αν το κινητό σου φορτίζει κανονικά ελέγχοντας την ένδειξη στη γραμμή κατάστασης.

Εμπιστεύσου τη BELKIN για την ασύρματη φόρτιση του κινητού σου

Εφόσον το κινητό σου διαθέτει ασύρματη φόρτιση, γιατί να μην απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει; Εμπιστεύσου τη BELKIN, το #1 κατασκευαστή εξωτερικών αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης παγκοσμίως, και τις νέες λύσεις ασύρματης φόρτισης που σου προσφέρει:

  • Το BOOST↑UP™ Pad Ασύρματης Φόρτισης σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Διαθέτει ισχύ έως και 10W και συμβατότητα με συσκευές Apple και Samsung. Απλά τοποθέτησε πάνω του το smartphone σου και απόλαυσε γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση σε λίγα λεπτά.
  • Το BOOST↑UP™ Stand Ασύρματης Φόρτισης σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει ισχύ έως και 10W και συμβατότητα με συσκευές Apple και Samsung. Χάρη στο μοναδικό του design, μπορείς να φορτίσεις τάχιστα τη συσκευή σου σε κάθετη ή οριζόντια θέση.
  • Ο BOOST↑CHARGE™ UV Απολυμαντής + Ασύρματος Φορτιστής. Αυτό το πρωτότυπο προϊόν συνδυάζει ασύρματη φόρτιση 10W με παράλληλη απολύμανση του smartphone σου, οποιασδήποτε άλλης συσκευής ή μη πορώδους αντικειμένου όπως κλειδιά, κάρτες, μετρητά και δαχτυλίδια.
  • Το SOUNDFORM ELITE σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Πρόκειται για το πρώτο έξυπνο ηχείο που συνδυάζει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης 10W για το smartphone σου (πρωτόκολλο Qi).

Ανακάλυψε όλη την πλήρη γκάμα προϊόντων της BELKIN στον κοντινότερό σου συνεργάτη της σε όλη την Ελλάδα. Θα τον βρεις εδώ.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Ηχεία Bluetooth για κινητά»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.