Ασύρματη φόρτιση iPhone, ο νέος τρόπος για να φορτίζετε εύκολα και γρήγορα τη συσκευή σας. Πλέον, όλες οι νέες κινητές συσκευές της Apple* μπορούν να φορτίσουν με ασύρματο τρόπο. Αξιοποιήστε κι εσείς τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας και φορτίστε το smartphone σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη χρήση καλωδίων. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να διαθέτετε πιστοποιημένα αξεσουάρ φόρτισης Qi με την εγγύηση της BELKIN.

Ασύρματη φόρτιση iPhone: Δείτε πώς λειτουργεί σε 3 βήματα

Ποια είναι όμως τα βήματα για να προχωρήσετε στην αποτελεσματική φόρτιση της συσκευή σας; Και ποια είναι τα tips που χρειάζεται να γνωρίζετε; Ας τα δούμε αναλυτικά.

1. Συνδέστε τον ασύρματο φορτιστή στην πρίζα

Χρησιμοποιήστε το τροφοδοτικό που διατίθεται μαζί με το αξεσουάρ σας ή ένα τροφοδοτικό που συνιστάται από τον κατασκευαστή.

2. Τοποθετήστε το iPhone πάνω στον φορτιστή

Το νέο BOOST↑UP™ Stand Ασύρματης Φόρτισης 10W μπορεί να φορτίσει τη συσκευή σας τόσο σε κάθετη ή όσο και σε οριζόντια θέση. Έτσι, όσο τη φορτίζετε, μπορείτε να σερφάρετε άνετα στο διαδίκτυο ή να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία.

3. Η ασύρματη φόρτιση iPhone ξεκινά!

Ελέγξτε την σχετική ένδειξη στη γραμμή κατάστασης.

5 tips για την ασύρματη φόρτιση iPhone

1. Μην τοποθετείτε αντικείμενα μεταξύ του iPhone και του φορτιστή

Ένα ξένο αντικείμενο ενδέχεται να επηρεάσει την ασύρματη φόρτιση iPhone, κάνοντας τον φορτιστή να εκπέμπει περιττή ενέργεια και θερμότητα. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να ελέγχετε για τυχόν κάρτες, κέρματα και κλειδιά. Οι νέοι ασύρματοι φορτιστές BELKIN σας ειδοποιούν για την ύπαρξη κάθε τέτοιου αντικειμένου, εκπέμποντας ένα πορτοκαλί φως.

2. Αφαιρέστε τη θήκη του κινητού σας

Στην περίπτωση που το iPhone σας δε φορτίζεται ή φορτίζεται αργά, δοκιμάστε να αφαιρέσετε τη θήκη του. Αυτή η συμβουλή ωστόσο δεν ισχύει για την περίπτωση που χρησιμοποιείτε της λύσεις ασύρματης φόρτισης της BELKIN. Η νέα σειρά της εταιρείας προσφέρει συμβατότητα με θήκες πάχους έως 3MM.

3. Απενεργοποιήστε την δόνηση

Τοποθετήσατε το iPhone σας στον ασύρματο φορτιστή; Αν ναι, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης. Η λειτουργία αυτή ενδέχεται να μετατοπίσει τη θέση της συσκευής σας, εμποδίζοντας την παροχή ενέργειας.

4. Φορτίστε το iPhone σε δροσερό μέρος

Η iPhone συσκευή σας ενδέχεται να ζεσταθεί ελαφρώς κατά την διάρκεια της φόρτισης. Σε μία τέτοια περίπτωση, δοκιμάστε να μεταφέρετε Δοκιμάστε να μεταφέρετε το iPhone και τον φορτιστή σε ένα πιο δροσερό μέρος.

5. Αφαιρέστε το iPhone από τη σύνδεση USB

Όσο η ασύρματη φόρτιση iPhone βρίσκεται σε εξέλιξη, η συσκευή σας θα πρέπει να μην είναι παράλληλα συνδεδεμένη σε οποιαδήποτε θύρα USB. Όταν λοιπόν συνδέετε το κινητό σας στον ασύρματο φορτιστή, πρέπει πάντα να αφαιρείτε το καλώδιο.

Ασύρματη φόρτιση iPhone με κορυφαία αξιοπιστία

Θέλετε κι εσείς να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της ασύρματης φόρτισης; Επιλέξτε τους κορυφαίους πιστοποιημένους φορτιστές Qi της BELKIN με την υψηλότερη λειτουργικότητα και απόδοση. Είναι σχεδιασμένοι για να σας προσφέρουν ταχεία ασύρματη φόρτιση στις συσκευές iPhone και Samsung, πάντα με απόλυτη ασφάλεια. Απλά τοποθετήστε το κινητό σας τηλέφωνο και ζήστε την εμπειρία. Διατίθενται μάλιστα με 3 χρόνια εγγύηση για να είστε απόλυτα εξασφαλισμένοι.

Θα τους βρείτε στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

 

Λίστα κινητών τηλεφώνων iPhone που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση (Φεβρουάριος 2020):

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ασύρματη φόρτιση iPhone, πιο εύκολα από ποτέ»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα τεχνολογίας στο νέο BELKIN Blog