Ακουστικά ασύρματα Bluetooth: το αξεσουάρ που θέλουν να έχουν όλοι. Ακούς μουσική από το κινητό σου είτε χαλαρώνεις στο σπίτι, είτε κάνεις διάλειμμα στη δουλειά. Μιλάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ παρακολουθείς ακόμα και ταινίες και βίντεο από το κινητό σου για να μην ενοχλείς το διπλανό σου. Το μόνο που χρειάζεσαι για όλα τα παραπάνω είναι τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth που σου προσφέρει η Belkin.

Πώς συνδέεις τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth με το κινητό  σου τηλέφωνο;

Πόσο εύκολη είναι η σύνδεση;

Εάν έχεις αποκτήσει τα πρώτα ασύρματα ακουστικά σου Bluetooth, έχεις αρκετές απορίες. Δε χρειάζεται όμως να ανησυχείς! Η σύνδεση των ασύρματων ακουστικών Bluetooth με το κινητό τηλέφωνο είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα. Μετά θα μπορείς να έχεις πάντα και παντού μαζί σου τα νέα σου ακουστικά.

Aκουστικά ασύρματα Bluetooth: εντοπισμός και ζεύξη

Αρχικά, βγάλε τα ακουστικά SOUNDFORM™ Wireless Earbuds από την ειδική θήκη φόρτισης τους. Τώρα η συσκευή του κινητού σου τηλεφώνου μπορεί να εντοπίσει τα ακουστικά σου.

Στη συνέχεια, χρειάζεται να μεταβείς στις «Ρυθμίσεις» του κινητού σου τηλεφώνου και να ενεργοποιήσεις το Bluetooth.

Όταν ενεργοποιήσεις το Bluetooth, στην οθόνη σου θα δεις μια λίστα με διαθέσιμες για ζεύξη συσκευές. Βρες το όνομα των ακουστικών σου στην οθόνη σου και επίλεξε το για να ξεκινήσει η αντιστοίχιση. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσεις το Bluetooth και θα έχεις τα ακουστικά σου έξω από την ειδική θήκη φόρτισης, θα συνδέονται αυτόματα με τη συσκευή σου. Έτσι, θα τα χρησιμοποιείς για να απολαύσεις τη μουσική σου και τα βίντεο σου.

Aκουστικά ασύρματα Bluetooth: το λογισμικό αλλάζει αλλά όχι η διαδικασία

Είτε έχεις κινητό τηλέφωνο με λογισμικό Android, είτε έχεις κινητό τηλέφωνο με λογισμικό IOS, η διαδικασία είναι εξίσου απλή.

Σε λογισμικό Android, μπορείς να σύρεις προς τα κάτω το επάνω μέρος της οθόνης και να πατήσεις στο σύμβολο του Bluetooth για να το ενεργοποιήσεις. Στη συνέχεια, άγγιξε παρατεταμένα το εικονίδιο του. Θα δεις μια λίστα με συσκευές που μπορείς να συνδέσεις με το κινητό σου τηλέφωνο. Άγγιξε στην οθόνη σου το όνομα των ακουστικών σου. Όταν ολοκληρώσεις τη σύνδεσή τους, θα δεις στην οθόνη σου τη σήμανση ότι η συσκευή είναι συνδεδεμένη. Τότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις.

Σε λογισμικό IOS, μπορείς να σύρεις την οθόνη προς τα κάτω ή να μεταβείς στις «Ρυθμίσεις» του iPhone σου. Θέσε τα ακουστικά σου σε κατάσταση εντοπισμού και περίμενε μέχρι να εμφανιστεί το όνομά τους στην οθόνη του κινητού σου. Άγγιξε το όνομα των ακουστικών σου για να ολοκληρωθεί η σύνδεση. Όταν συνδέσεις τα ακουστικά σου, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ακούς μουσική, να βλέπεις βίντεο ή να μιλάς με τους αγαπημένους σου. Την επόμενη φορά, άνοιξε μόνο το Bluetooth και βγάλε τα ακουστικά σου από την ειδική θήκη φόρτισής του. Η σύνδεση θα γίνει αυτόματα!

Aκουστικά ασύρματα Bluetooth με ασφάλεια

Κάνε χρήση των ασύρματων ακουστικών Bluetooth σε χαμηλή ένταση. Η καθημερινή ακρόαση σε υψηλή ένταση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή σου. Σε κάθε περίπτωση, η μοναδική ποιότητα ήχου των SOUNDFORM™ Wireless Earbuds σου επιτρέπει να διατηρείς την ένταση σε χαμηλά επίπεδα!

Απόλαυσε την υψηλή ποιότητα ήχου των ασύρματων ακουστικών Bluetooth της Belkin!

Απόλαυσε τη μοναδική ποιότητα ήχου των ασύρματων ακουστικών της Belkin για να ακούς μουσική, να μιλάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να βλέπεις ταινίες έως και 28 ώρες. Βρες αυτό που σου ταιριάζει στo www.belkingreece.gr. Όποια επιλογή κι αν κάνεις, θα είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτή, καθώς θα φέρει την υπογραφή της Belkin.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ακουστικά ασύρματα bluetooth: πώς τα συνδέω με το κινητό μου;»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο Belkin blog.