Ακουστικά για Apple συσκευές iPhone και iPad: ποια είναι τα κατάλληλα για τις ανάγκες σου; Στο κείμενο που ακολουθεί θα ενημερωθείς για όλα όσα χρειάζεται να προσέξεις στην τελική επιλογή σου, καθώς και για τις νέες προτάσεις της αγοράς που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακό design και value for money χαρακτήρα. Είσαι έτοιμος να μάθεις περισσότερα;

6+1 βήματα για να επιλέξεις νέα ακουστικά Apple

1. Όρισε το budget σου για ακουστικά Apple

Ποιο είναι το ποσό που διαθέτεις για ακουστικά συμβατά με Apple συσκευές; Αυτό είναι το πρώτο και βασικότερο φίλτρο που θα σε διευκολύνει να εντοπίσεις καλύτερα τις επιλογές σου. Θα σου προτείναμε να κινηθείς μέσα σε ένα λογικό εύρος τιμών, εστιάζοντας σε ακουστικά που συνδυάζουν ποιότητα και τιμή που αξίζει.

2. Προτίμησε επώνυμα και αξιόπιστα brands

Στην επιλογή ακουστικών Apple συσκευών δε χωρούν πειραματισμοί. Προτίμησε μόνο επώνυμα brands με αναγνωρισμένη ποιότητα και αξία. Η BELKIN, ο κορυφαίος κατασκευαστής 3d party αξεσουάρ σε όλο τον κόσμο, διαθέτει πιστοποίηση MFi από την Apple για συμβατότητα και ποιότητα στις οποίες μπορείς να βασιστείς.

3. Μην διαπραγματεύεσαι την ποιότητα του ήχου

Τα ακουστικά σου για το Apple iPhone σου θα γίνουν ο νέος σου καθημερινός σύντροφος στην επικοινωνία και την διασκέδασή σου. Γι’ αυτό, ο ήχος τους πρέπει να είναι κρυστάλλινης ποιότητας. Όποιο από τα νέα μοντέλα ακουστικών της BELKIN και να διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείς από το ηχητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν.

4. Επίλεξε ασύρματα ή ενσύρματα handsfree ακουστικά για Apple συσκευές

Θα σου άρεσε να απολαμβάνεις κρυστάλλινο ήχο χάρη σε ένα από τα καλύτερα ενσύρματα handsfree ακουστικά της αγοράς όπως τα BELKIN Rockstar με σύνδεση Lightning για το iPhone ή το iPad σου; Ή μήπως θα προτιμούσες ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι BELKIN SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την προπόνηση ή την οδήγηση; Αποφάσισε με βάση τις προτεραιότητες των αναγκών σου.

5. Χρειάζεσαι ακουστικά με πιστοποίηση IPX5;

Και η απάντηση είναι μία: χρειάζεσαι. Ο λόγος είναι πως όταν θα έρθει εκείνη η ώρα να χρησιμοποιήσεις τα ακουστικά σου σε συνθήκες άθλησης ή στην περίπτωση που σε πιάσει μία μικρή ψιχάλα στο δρόμο, τότε πρέπει να είσαι βέβαιος ότι δε θα πάθουν το παραμικρό.

6. Έλεγξε τη συμβατότητα των ακουστικών

Τόσο τα BELKIN Rockstar με σύνδεση Lightning όσο και τα BELKIN SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds είναι συμβατά με όλες τις νέες συσκευές iPhone όπως iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini και iPhone SE, καθώς και με τις νέες συσκευές iPad όπως Apple iPad Pro, Apple iPad 10.2 και Apple iPad Air. Φυσικά, είναι συμβατά και με παλιότερες συσκευές της εταιρείας.

+1.  Απόκτησε τα νέα σου ακουστικά για συσκευές Apple

Αναζητάς τα νέα σου ακουστικά για Apple συσκευές; Ανακάλυψε τα BELKIN Rockstar με σύνδεση Lightning και τα BELKIN SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds, τις νέες προτάσεις της BELKIN που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Τα BELKIN Rockstar με σύνδεση Lightning είναι τα ενσύρματα ακουστικά που προσφέρουν:

  • Εξαιρετική απόδοση
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο
  • Πιστοποίηση IPX5 για προστασία από τον ιδρώτα και τα σταγονίδια του νερού
  • 3 ανταλλακτικά ζευγάρια ear tips (S/M/L) για άριστη εφαρμογή.

Τα BELKIN SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds κάνουν την διαφορά με:

  • One-step Bluetooth συμβατότητα για ευκολία και χρηστικότητα
  • Διαισθητικά κουμπιά αφής για μία αληθινή device-free εμπειρία
  • Έως και 5 ώρες non-stop αναπαραγωγής
  • Compact θήκη φόρτισης που προσφέρει 24 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής
  • Πιστοποίηση IPX5 για προστασία από τον ιδρώτα και τα σταγονίδια του νερού
  • 3 ανταλλακτικά ζευγάρια ear tips (S/M/L) για άριστη εφαρμογή.

Ανακάλυψέ τα και απόκτησε σήμερα αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου μέσα από τον κοντινότερό σου συνεργάτη BELKIN σε όλη την Ελλάδα. Θα τον βρεις εδώ.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Ακουστικά για Apple συσκευές (iPhone & iPad)»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο BELKIN blog.