Ακουστικά κινητού που δεν μπερδεύονται και συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, ανθεκτικότητα και κυρίως κρυστάλλινο ήχο! Αυτό είναι το ιδανικό συνοδευτικό smartphone gadget που χρειάζονται τόσο οι πιο φανατικοί music lovers όσο και οι πιο απλοί χρήστες handsfree. Πόσες φορές μας έχει τύχει να θέλουμε να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική και να πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να ξεμπερδέψουμε τα ακουστικά μας, χαλώντας κάτι από το χρόνο και… την υπομονή μας; Αν δεν θέλετε λοιπόν να αντιμετωπίσετε πάλι το ίδιο φαινόμενο, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές που σας προτείνουμε.

3+1 tips για να μην μπερδεύονται τα ακουστικά του κινητού σας

1. Τυλίξτε τα ακουστικά σε μία κάρτα!

Ιδανικά, τυλίξτε τα σε μία κάρτα που δε χρησιμοποιείτε. Με αυτό το τρικ, θα τα ξεμπερδέψετε πιο εύκολα και γρήγορα.

2. Κρεμάστε τα ακουστικά σας σε γαντζάκι

Τοποθετήστε ένα γαντζάκι σε κάποιο διακριτικό σημείο του σπιτιού σας και κρεμάστε εκεί τα ακουστικά σας. Όπως θα τα αφήσετε, έτσι και θα τα βρείτε.

3. Μην τα «πετάτε» στην τσάντα ή σε κουτιά…

Με μαθηματική ακρίβεια, τα ακουστικά σας θα μπερδευτούν και θα γίνουν κουβάρι μαζί με άλλα αντικείμενα που βρίσκονται στο κουτί ή την τσάντα

Ή απλά… επιλέξτε ακουστικά κινητού που δεν μπερδεύονται!

Πείτε αντίο στους κόμπους! Για εσάς που αναζητάτε πάντα το καλύτερο, η BELKIN δημιούργησε και σας προτείνει τα νέα ακουστικά ROCKSTAR™, συμβατά με συσκευές iPhone και Android. Χάρη στον ειδικό τους σχεδιασμό, το καλώδιό τους δεν μπλέκεται. Έτσι, προσφέρουν άνετη και ξεκούραση εφαρμογή on the go. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά τους που ξεχωρίζουν βρίσκονται τα εξής:

  • Είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα

Χρησιμοποιήστε τα άφοβα όσο περπατάτε στη βροχή ή κατά την διάρκεια της γυμναστικής σας.

  • Σας χαρίζουν την τέλεια ηχητική εμπειρία

Διαθέτουν εξαιρετική απομόνωση του θορύβου, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, ακριβώς όπως την δημιούργησε για σας ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης.

  • Ο ήχος τους δεν κάνει ποτέ «διακοπές»

Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε πάντα και παντού! Δεν χρειάζονται φόρτιση και ο ήχος τους δεν κόβεται ποτέ.

  • Προσφέρουν εξαιρετικό ήχο κατά τις συνομιλίες

Το μικρόφωνο διευκολύνει την πραγματοποίηση κλήσεων, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν τα ακουστικά.

  • Έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση!

Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας. Ανακαλύψτε την κορυφαία ποιότητα των ακουστικών ROCKSTAR™. Θα τα βρείτε στο Δίκτυο Συνεργατών της BELKIN σε όλη την Ελλάδα.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ακουστικά κινητού που δεν μπερδεύονται»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο BELKIN Blog.